One Direction: A színfalak mögött (2015) angol zenés film

By | 2015. január 6. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

One Direction: A színfalak mögött, azaz éld át te is a legendát! Mi más lehetne a sikeres fiúcsapatról szóló film középpontjában, mint a zene? Emellett bepillantást nyerhetünk a színfalak mögé és újdonságnak számító életrajzi érdekességeket is megismerhetünk. Filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

ONE DIRECTION : A SZÍNFALAK MÖGÖTT

One Direction: A színfalak mögött (+6)

Rendezte: Billy Simpson
Főszereplők: Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson

Magyarországi mozipremier: 2014. január 15. Magyarországi moziforgalmazó: PARLUX Entertainment Magyarország.

A "Where We Are" koncertkörút amerikai szakasza

One Direction: A színfalak mögött – Filmajánló

A világ legsikeresebb fiúcsapata újabb filmmel kedveskedik rajongóinak, amelyben még a kulisszák mögé is betekintést nyerhetünk. A fiúk ismét visszatértek az útra, mégpedig a “Where We Are” koncertkörút amerikai szakaszára, amely az egyike a valaha volt legnagyobb bevételt hozó turnéknak: becslések szerint már átlépte 1 milliárd dolláros álomhatárt. A One Direction a bolygó legnagyobb  fiúbandájaként továbbra is a csúcsok csúcsán jár. A tetőfokra vezető útjuk hihetetlenül gyors volt és a fiatal szupersztárok rajongói 2015 elejére egy újabb mozifilmet kapnak ajándékba. Meghívunk téged is, hogy kövesd őket útjukon! A filmben vegyesen szerepelnek a még a legelszántabb rajongók számára is újdonságnak számító életrajzi érdekességek, a felfelé ívelő karrier fontos állomásai és a csupa nagybetűs ZENE.

A filmben vegyesen szerepelnek a még a legelszántabb rajongók számára is újdonságnak számító életrajzi érdekességek, a felfelé ívelő karrier fontos állomásai és a csupa nagybetűs ZENE.

2013. szeptemberében mutatták be a hazai mozik a One Direction: This Is Us című koncertfilmjét, 2015-ben itt az újabb film a tehetséges fiúcsapatról!

One Direction: A színfalak mögött – feliratos trailer

Ha tetszik, jelezd nekünk: