Nyugdíjas ügynökök újra akcióban

> Filmrakat.hu | 2013. június 5. szerda
Hirdetés:

A Red 2. [+12] (Várható bemutató: 2013. augusztus 2.) hőseinek legtöbbje CIA nyugdíjas és az a közös bennük, hogy valaki valamiért meg akarja őket ölni!
{adinserter 16}
A többrészes, egész estés filmek sorába beáll a Red is! Ismét összeáll a régi szupercsapat, Bruce Willis végre egy rég várt karakter bőrébe bújva tér vissza: Frank Moses nem csak profi ex-CIA ügynök de a humora is a régi, pedig egy rég elfeledett nukleáris fegyvert kell megtalálnia, persze közben mindenki őt és a mellette álló szuper csapatot akarja kinyírni.

Bruce Willis és a többi nyugdíjas CIA ügynök ismét hihetetlen kalandokba keveredik.

Bruce Willis és a többi nyugdíjas CIA ügynök ismét hihetetlen kalandokba keveredik.

Sir a nyugdíjasok között

Sir Anthony Hopkins játssza a Red 2 főgonoszát, Edward Baileyt. Őt Willis külön is megemlíti egyik interjújában:

Vártam, hogy a régi stábbal forgassunk, de a kibővült  bandára is kíváncsi voltam. Az újoncok nem csak nekem, de a nézőknek is nagy meglepetést okoznak. Majd csak figyeljenek! Sir Anthony zseniális, mint őrült tudós! Csak úgy önti magából a poénokat. Nem egyszer előfordult, hogy miatta állt a kamera, mert az egész stáb fetrengett a nevetéstől. – mesélte Willis egy internetes oldalnak.

Karakter plakát: Bruce Willis nyugdíjas korában is üt, rúg, verekszik és lő...

Karakter plakát: Bruce Willis nyugdíjas korában is üt, rúg, verekszik és lő…

Új szereplő Catherine Zeta-Jones

Mrs. Douglast mostanában elég sok kellemetlenség éri férje miatt, ugyanis Michael Douglas nemrég azt nyilatkozta a The Guardian című brit lapnak, hogy az orális szex okozta a torokrákját. A sajtósa aztán később úgy finomította a dolgot, hogy akár az is okozhatta volna. Catherine Zeta-Jones véleményét nem ismerjük ebben az ügyben, de neki ezalatt az idő alatt a nyelvvel gyűlt meg a baja!

Hogy mire ment az orosz nyelvvel, az egyelőre rejtély. A színésznő elárulta, hogy bizony megküzdött vele:

Minden reggelem kész agyrém volt. Amit előző este megtanultam szöveget, azt másnapra elfelejtettem. Nem egyszerű nyelv, az egyszer biztos. De imádom Kátya szerepét. Szexi, vagány, rámenős, és odavan a fegyverekért, meg Frank Mosesért.

Catherine Zeta-Jones - Red 2

Catherine Zeta-Jones nyugdíjas korú férje révén gyakori a bulvár újságok címlapján

Augusztus 8-án előkerülnek a robbanószerek, a vodka, és a saválló gumikesztyű is a Red 2-ben.

Mindenki készüljön fel a legjobbakra!

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Nyugdíjas ügynökök újra akcióban - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*