Nyáron kinyit az őslény park!

By | 2015. január 18. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Nyáron kinyit az őslény park! | Jurassic World jelenetképIdén nyáron ismét kinyit az őslénypark, a Jurassic saga legújabb része júniusban kerül a hazai mozikba. A hogy közeledik a bemutató, úgy tudunk meg egyre többet a filmről. Most a fő őslény titka tudódott ki!

Újabb titokra derült tehát fény a Jurassic Worlddel kapcsolatban. Az egyik főszereplő, Bryce Dallas Howard elárulta, milyen lesz az a genetikailag módosított dinoszaurus, amely miatt elszabadul a pokol az őslényparkban. Nos, a különös lényt Indominus Rexnek hívják, és a történet szerint a tudósok négyfajta élőlényből rakták össze: Tyrannosaurus Rexből, Velociraptorból, tintahalból és ausztrál sivatagi viperából. Ebből a bizarr összeállításból arra lehet következtetni, hogy a mutáns dinó óriási, a vízben is jól érzi magát, és halálos mérget fecskendez áldozatába.

Ha ez nem lenne elég, az is kiszivárgott, hogy a dinó emberi géneket is kapott, hogy fejlettek legyenek a problémamegoldó képességei. Korábban voltak olyan elképzelések, hogy az új Jurassic Parkban mutáns dinóember szerepeljen, de a rajongók felháborodása miatt az ötletet elvetették – ám úgy tűnik, néhány gén beültetése még belefért a koncepcióba. Mindenesetre az új szuperdinó alighanem méltó ellenfele lenne az Aliennek, ami új korszakot nyithat a Jurassic-sorozat történetében.

Jurassic World – hazai bemutató: 2015. június

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 − 13 =

Címlapról

Rettegett a filmsztár, hogy meg kell híznia a szerep kedvéért

Winston Churchill szerepében Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Nagyon örült Gary Oldman, amikor megkínálták Winston Churchill szerepével A legsötétebb óra című filmben, aztán...
Tovább

Még a telefonkönyvet is eljátszotta volna a rendező kedvéért a filmsztár

Kicsinyítés (2017) amerikai - Matt Damon
Szerencsére erre nem került sor, főképp, hogy Alexander Payne elsősorban a Kicsinyítés (Downsizing )című szatírájához...
Tovább

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy
Hazai filmpremier: 2017. december 14. Yoda utolsó tanítványa Luke Skywalker olyan fékezhetetlen Erővel találkozik, amilyet...
Tovább