Nem semmi az öreg pankrátor

> Filmrakat.hu | 2015. május 16. szombat

A Magic Mike XXL sztárjai a Cinemaconon | Filmrakat.huA többszörös világbajnok Ric Flair, minden idők egyik legsikeresebb pankrátora szerepet kapott a Magic Mike XXL című filmben. A hatvanon túli izomkolosszus meg volt elégedve a produkcióval és saját magával is.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Vannak filmek, amik azért készülnek, hogy Oscar-díjat kapjanak, és vannak, amelyek eleve lemondtak a fesztiválsikerről: csupán gátlástalanul szórakoztatni akarnak. És van, hogy összekeverednek a dolgok. Elkészült az immár legendás Magic Mike folytatása, a Magic Mike XXL, melyben – Channing Tatum-mal az élen – pár meghökkentően kockás hasú, jóképű srác egy vetkőző csapat dolgos hétköznapjait mutatja be. A dögösnél is dögösebb film nem a kritikusoknak készült. De az egyik szereplője ezt másképp látja.

Ric Flair, minden idők egyik legsikeresebb pankrátora, 16-szoros nehézsúlyú világbajnok a filmben természetesen nem az alapcsapat tagja, de fontos szerepet játszik az utolsó nagy show-ra összegyűlő trupp történetében.

Lenyomtam ezt a Magic Mike-dolgot, és vállaltam, hogy nem nyilatkozom róla – nyilatkozta a 66 éves sportember egy podcastban. – Úgyhogy csak annyit mondhatok: nem lepne meg, ha Oscart kapnék érte. És az egész film is tuti Oscar-esélyes.

A pankrátor aki valószínűleg a show-t bejelentő műsorközlőt alakítja, azt is elmondta, hogy a szövegét csupán egyszer kellett felvenni, mert nem hibázott, és utána Channing Tatum külön gratulált neki: „életében nem látott még ilyen szuper dolgot!”

A sikeres előadás titka pedig ennyi volt:

Felvétel előtt megittam kábé 35 pohár Starbucks kávét, és készen álltam.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Nem semmi az öreg pankrátor - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

18 − hét =