Nem Mel Gibson lesz az új Mad Max sztárja!

By | 2015. február 16. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Mad Max a Cannes-i Filmfesztiválon?Mel Gibson háromszor játszotta el Max Rockatansky, azaz Mad Max szerepét. Először 1979-ben, legutoljára pedig 1985-ben, azaz harminc éve! Így borítékolható volt, hogy a korosodó akciósztár nem alakítja többé ezt a szerepet. Jó hír a rajongóknak, hogy az új főszereplő bírja Gibson jóváhagyását!

Hirdetés:

Az új Mad Max már bemutatásra kész, Max Rockatansky szerepében pedig Tom Hardyt láthatjuk. A film versenyben van azért, hogy a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nyitófilmje lehessen!

A verseny egyelőre nyitott, a válogatók sok filmet nem láttak még, ám a jól értesültek egyre több lehetséges meghívottról beszélnek – Berlinben is. Az egyik legismertebb szaklap, a Variety szellőztette meg először, de azóta több helyről is hallani: talán megvan a nyitófilm.

A fesztivál nagy fogása az új Mad Max, a Mad Max – A harag útja (+16) bemutatója volna. Ha ez igaz, akkor természetesen versenyen kívül, a rangos fesztivál gála nyitófilmjeként jöhet szóba a legendás sivatagi autós-harcos visszatérése. A főszerepet ezúttal Tom Hardy mellett Charlize Theron játssza majd, de Hardy bírja az eredeti Max jóváhagyását:

– Tetszik nekem ez a srác, ez a Tom Hardy – mondta egy közönségtalálkozón Mel Gibson. – Az egyik fiamra emlékeztet.

Ha tetszik, jelezd nekünk: