Nem csak pofázni tud – hazudik, mint a vízfolyás

> Filmrakat.hu | 2015. március 24. kedd

Kevin Hart - BérhaverokMit tesz egy szerelmes srác, ha barátok híján sem tanúja, sem vőfélye nincs a közelgő esküvőn? Felfogad egy profit, aki hazudik, mint a vízfolyás, és mestere a sosem volt közös emlékek kitalálásának és előadásának. A profi hazudozó szerepét a Pofázunk és végünk című film sztárja, Kevin Hart alakítja a Bérhaverok című filmben. Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

Jimmy Callahan (Hart), a Bértanú Kft. vezetője élelmes, akadályt nem ismerő üzletember. Amikor azonban a “baráttalan” Dough (Josh Gad) nem egy tanú, hanem egy egész csapat bérbarát felhajtásával bízza meg, még ő is nemet mond. Végül persze belemegy a buliba…

Kevin Hart szerint a siker alapja az, hogy az ember tudjon választani.

Egy színésznek alaposan meg kell gondolnia, milyen produkcióba ugrik bele. Senki sem akarja, hogy beskatulyázzák, és újra meg újra ugyanazt a csontot kelljen rágnia. Mostanában játszottam néhány akció-vígjátékban, meg egy két olyan komédiában, ami párkapcsolatokról szólt. A Bérhaverok felüdülés volt: itt a férfiak barátsága kerül terítékre. Nevezhetnénk drámának is a műfajt – még ha nem is túl komoly drámának –, mert ami a barátságokat illeti, manapság elég drámai a helyzet… Na persze ökörködünk végig! Elég szórakoztató bepillantani a férfi lélek zugaiba.

Jimmy mindent elrendez, melletted áll majd tanúként az esküvődön, és feldobja a lagzin a hangulatot. Ha eleget fizetsz neki, gondoskodik róla, hogy a legénybúcsúd is felejthetetlen legyen. Jimmy biztosítja a határidős barátság minden lehetséges kellékét. Ám olyan nehéz esettel, mint Doug, még Jimmy sem találkozott a pályája során. Miután Doug szakmailag ekkora kihívást jelent, Jimmy elvállalja az esetet.

Bérhaverok (12E) Josh Gad és Kevin Hart
Munkája pedig nagyrészt hazudozásból áll, ami nem kevés nevetséges helyzetet hoz létre.

Ha egyszer elkezded – mondja Hart a hazugságokról –, nincs megállás. Egyik hazugság a másikat szüli, és valóságos zseninek kell lenni ahhoz, hogy a sok hazugságot és az átverésben részt vevő embereket össze tudja hangolni az ember.

Kevin Hart pofázni tud, azt már bebizonyította. De vajon hogyan hazudik? Mint a vízfolyás…

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Nem csak pofázni tud – hazudik, mint a vízfolyás - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

17 − hat =