Nem az a kérdés lesz-e Jurassic World 2.

> Filmrakat.hu | 2015. június 3. szerda

Nem az a kérdés lesz-e Jurassic World 2.Nem arról beszélnek filmes körökben, hogy a Jurassic World folytatódik-e, hanem arról, hogy a második résznek új rendezőt kell keresni. Ha egy szuperfilm behúzza a közönséget a moziba, akkor holtbiztos a folytatás. De ki fogja rendezni?

Hirdetés:

{adinserter 4}

Nagy sikert jósolnak a Jurassic Worldnek, szakemberek szerint legyőzi majd minden júniusi versenytársát a mozikban. Colin Trevorrow, a film rendezője mégsem vállalja, hogy a második részt is ő készíti el, pedig igény lenne rá.

Ez olyan, mint a Csillagok háborúja esetében – magyarázza Trevorrow. – Minden részt más rendezett, hogy eltérő hangulata legyen az egyes epizódoknak. Biztosan dolgozni fogok a Jurassic World folytatásában, de nem rendezőként.

Trevorrow forgatókönyvíróként is jegyzi a Jurassic Worldöt, mert eleve a saját történetével érkezett arra a beszélgetésre, ahol a film executive producere – és a sorozat atyja -, Steven Spielberg felkérte a rendezésre. A fiatal és még csak egy nagyfilmet, a Kockázatos túrát jegyző Trevorrow Spielberg személyes választása volt, aki nem bánta meg, hogy nem egy hollywoodi veteránra bízta a produkciót.

Ha már Colin Trevorrow szóba hozta a Star Wars projektet, a következő Jurassic World készítésekor J.J.Abrams nem ér rá véletlenül?…

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Nem az a kérdés lesz-e Jurassic World 2. - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc + egy =