Nehéz filmsztárként jó apának lenni

By | 2015. április 13. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Tom Cruise színész, filmsztár

Tom Cruise vitathatatlanul napjaink egyik legnagyobb sztárja. Ugyanakkor a magánélete abszolút nem mondható rendezettnek, ezt mutatja az is, hogy már egy éve nem látta a lányát. Nehéz filmsztárként, elváltként jó apának lenni! Filmsztárok a Filmrakatban: Tom Cruise.

Zsinórban forgat Tom Cruise és állítólag nincs jóban kislánya édesanyjával, volt feleségével, Katie Holmesszal – ez lehet az oka, hogy a hírek szerint már több mint egy éve nem találkozott a nyolcéves Surival. Az utóbbi hónapokban Cruise a Mission: Impossible – Titkos nemzetet forgatta, és londoni tartózkodása alatt volt két szabad hete, mégsem találkozott a kislánnyal. Ugyanakkor örökbe fogadott fia, Connor meg szokta látogatni a forgatásokon és otthonában is.

További hír Tom Cruise-zal kapcsolatban, hogy állítólag ismét barátnőt keres. Korábban kiszivárgott, hogy Holmestól való válása után a szcientológiai egyház próbált neki társat találni, de a próbálkozás hamvába holt. A sztár mostani igyekezete azért kockázatos, mert bárkivel jön össze, rásüthetik, hogy megint az egyház keze van a dologban.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc + tizenkilenc =