Nagydumás zsaruk. És nők!

> Filmrakat.hu | 2013. június 15. szombat
Hirdetés:

Ritkák az olyan akciófilmek – főképp ha vígjátéknak is van besorolva – ahol a nagydumás, olykor ordenáré zsaruk szerepét nőkre osztják.
{adinserter 16}

Női szervek: nagydumás zsaruk, akiknek melle van!

Női szervek: nagydumás zsaruk, akiknek melle van!

A Női szervek [+16] (The Heat, hazai bemutató: július 4.) egy ilyen vígjáték, ahol olyanok játsszák az összeférhetetlen FBI ügynök és a magányos bostoni zsaruk szerepét, akinek melle van: Sandra Bullock és Melissa McCarthy

Zsaruk és családanyák

A két színésznő összesen három gyermeket nevel, ez azonban nem akadályozta őket abban, hogy a családanyákra abszolút nem jellemző módon agyba főbe verje egymást és a bűnözőket. Mindeközben – ahogy korábban már megírtuk  – a magánéletben nagyon egymásra talált Sandra Bullock és Melissa McCarthy, a gyerekeiknek (is) köszönhetően a legjobb barátnők lettek.

A bostoni zsaru

Ezt a szerepet mintha egyenesen rá szabták volna, Melissa McCarthy kitűnően alakítja a szabadszájú bostoni zsarut. Sandra Bullock az egymáshoz  fűződő barátságukról így nyilatkozott:

Dolgozni is jobb volt úgy, hogy közben tudtam, egy anyatárssal üvöltözöm – mondta Bullock, a 3 éves Louis anyja. McCarthynak két gyereke van, Vivian 6, Georgette pedig 3 éves: a két sztár az elmúlt hónapokban jó néhányszor hozta össze közös játszásra a csemetéit.

Női szervek: Sarah Ashburn (Sandra Bullock) FBI és Mullins nyomozó (Melissa McCarthy)

Női szervek: Sarah Ashburn (Sandra Bullock) FBI és Mullins nyomozó (Melissa McCarthy)

Kiváló zsaruk, de anyának is jók?

A lelkiismeret-furdalás tart minket össze – vélte Sandra Bullock. – sokat dolgozunk, és közben mindketten aggódunk, hogy elég jó anyák vagyunk-e. Úgyhogy, bőven van közös témánk. Gyötörjük magunkat, vigasztaljuk a másikat, és közben idétlenül poénkodunk: hogyne lennénk szuper jó barátnők? Pláne, hogy olyan filmet csináltunk közösen, amit általában férfiakra osztanak; haverkodó, nagydumás zsarukat nem szoktak olyanok játszani, akiknek melle van.

Most nem a nőiességen van a hangsúly

A filmben érdemes megfigyelni, hogy ezek a zsaruk annak ellenére hogy hölgyekről van szó, nem a nőies megjelenésükről maradnak meg az emlékezetünkben.

Női szervek: Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. Vagy mégis?

Női szervek: Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. Vagy mégis?

A film során folyamatosan összekócolódnak, vagy szétszakad a ruhájuk, kitépik a válltömésüket. Ha ez nem lenne elég, akkor kormosak, véresek és izzadtak is. Természetesen csak azért néznek ki így, mert újabb és újabb vicces vagy kalandos szituációba keverednek.

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Nagydumás zsaruk. És nők! - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*