Mortdecai amerikai akció vígjáték (2015)

Szerző | 2014. november 29. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Mortdecai (2015) amerikai akció vígjáték, Johnny Depp főszereplésével. Egy nagyvilági képkereskedő fantasztikus szereplőgárdával előadott, angolosan bolondos története. Filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

Mortdecai (2015) amerikai akció vígjáték

 

Mortdecai (+16)
Színes amerikai akció vígjáték – 2015

Fényképezte: Florian Hoffmeister. Látvány: James Merifield. Írta: Kyril Bonfiglioli, Craig Brown, Iric Aronson. Rendezte: David Koepp

Főszereplők: Johnny Depp, Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Jeff Goldblum, Oliver Platt, Olivia Munn, Aubrey Plaza.

Mozibemutató: 2015. január 22. Forgalmazza az InterCom.

Elképesztő kalandokba keveredik

Mortdecai – Filmajánló

Ő a született gentleman. Elegáns, jó modorú, és mindig megőrzi a hidegvérét. Tommy Mortdecai (Johnny Depp), a nagyvilági műkereskedő vad orosz banditákkal, az angol titkosszolgálat embereivel, megdöbbentően hosszú lábú feleségével és néhány nemzetközi terroristával a nyomában is mindig az marad, aki volt. Ezúttal azonban a szokásosnál is nagyobb szüksége van különleges képességeire. A tudomására jut, hogy egy lopott festmény hátoldalára jegyezték fel annak idején a titkos kódot, melynek segítségével hozzá lehet jutni a nácik elrabolt kincseihez.

Elképesztő kalandokba keveredik – de ő természetesen arcrezzenés nélkül veti bele magát a legnagyobb őrületbe is.

Ő a született gentleman.

Johnny Depp, aki a legváratlanabb maszkokkal, hajakkal és arcszőrzetekkel szokta feldobni figuráit, ezúttal a bajuszból csinál divatot. Egy fokkal jobb mint az ollókéz és remekül illik a fantasztikus szereplőgárdával előadott, angolosan bolondos akció-vígjátékba!

Trailer eredeti nyelven

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Mortdecai amerikai akció vígjáték (2015) - akció | Filmrakat.hu