Nem fogod elhinni, mitől lett csodás bőre a gyönyörű színésznőnek!

By | 2017. október 19. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Natalie Portman bőrét legközelebb az Expedíció című feszült tempójú sci-fiben csodálhatjuk meg, bár a filmnézés közben nem biztos, hogy a színésznő bőre lesz az, amire koncentrálni fogunk. Épp ezért jó, hogy egy magazin rávilágított a csodás bőr titkára!

Külön cikket szentelt a brit Daily Mail annak a kétségtelen ténynek, hogy Natalie Portmannek hibátlan a bőre. A színésznő egyébként a Dior kozmetikai cég arca, tehát munkaköri kötelessége, hogy mindig szép legyen. Ám nem volt ez mindig így, bőre még felnőtt korában is pattanásos volt, aztán bekövetkezett a nagy változás: megváltoztatta a táplálkozási szokásait!

A színésznő vegán lett, nem fogyaszt tejterméket és tojást, ez pedig hibátlan bőrt eredményez. A lap megszólaltatja dr. Nick Lowe bőrgyógyászt, aki elmagyarázza, hogy a tojásban és a tejben hormonok, illetve gyulladáskeltő anyagok vannak, ettől lesz pattanásos az ember bőre.

Natalie Portmant legközelebb az Expedíció (Annihilation) című izgalmas sci-fiben láthatjuk. Biológust alakít, aki egy csak nőkből álló osztag tagjaként megpróbálja felderíteni azt az elzárt, lakatlan területet, ahol megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Korábban már tizenkét kutatócsapat merészkedett erre a vidékre, de senki sem tért vissza. A film Jeff Vandermeer regényéből készült, amely egy trilógia első része.

Natalie Portman az ExpedícióbanA jelenetfotót elnézve nem biztos, hogy a szép színésznő bőrére fogunk koncentrálni az Expedíció nézése közben.

Az Expedíció (Annihilation) hazai bemutatója előre láthatólag 2018. február 22-én lesz.

A gyönyörű bőrű színésznő legsikeresebb éve a 2011-es volt, a Fekete hattyú főszerepével szinte minden jelentősebb díjat bezsebelt, köztük a legjobb drámai női főszereplőnek járó Oscar-díjat is. Hogy az Expedícióval ismét a csúcsra jut-e, az még a jövő zenéje…

Forrás: UPI Hírek
Fotó: Peter Mountain © 2017 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább