Mindig lesz téma a bulvársajtónak!

Szerző | 2015. március 14. szombat

Liam Neeson és Joel KinnamanAz Éjszakai hajsza című új akciófilmben Liam Neeson fiát Joel Kinnaman alakítja. A fiatal színész gyakran ad témát a bulvársajtónak: hol a küllemével, hol különleges barátnőjének megjelenésével (kép a cikk alján!). Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Joel Kinnaman előtt nagy jövő áll: kivéve, ha minden filmjében ennyire másképp néz ki – ezt egy kritikus mondta szerdán, az Éjszakai hajsza (Run All Night) New York-i premierjén, ahol hosszú hajjal, körszakállal jelent meg az új akciófilmben Liam Neeson fiát játszó színész. De úgy tűnik, nem fél attól, hogy ha nem rá irányul a reflektorfény: nemcsak filmbéli partnerei, Neeson és mellette Ed Harris meg Nick Nolte vonta el az újságírók figyelmét, hanem a saját barátnője, Cleo Wattenstrom is.

A színész korábban évekig Olivia Munn-nal járt, de az utóbbi időben egy tetoválóművésszel él együtt. Cleo Wattenstrom pedig a saját művészete mozgó reklámja: a gálapremieren meghökkentően mélyen dekoltált, áttetsző csipkeruhája alól minden lépésnél elképesztő tetkók villantak elő.

Cleo nagy művész, nem bánom, ha bárhová megyünk, őt többen fényképezik, többen bámulják, mint engem – mondta az újságírónak Kinnaman. – Liam Neeson akkor is engem ment meg a filmben, nem őt…

Cleo Wattenstrom mélyen dekoltált, áttetsző csipkeruhája:

Cleo Wattenstrom

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Mindig lesz téma a bulvársajtónak! - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat − tizennégy =