Mindig lesz téma a bulvársajtónak!

By | 2015. március 14. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Liam Neeson és Joel KinnamanAz Éjszakai hajsza című új akciófilmben Liam Neeson fiát Joel Kinnaman alakítja. A fiatal színész gyakran ad témát a bulvársajtónak: hol a küllemével, hol különleges barátnőjének megjelenésével (kép a cikk alján!). Filmsztárok a Filmrakatban.

Joel Kinnaman előtt nagy jövő áll: kivéve, ha minden filmjében ennyire másképp néz ki – ezt egy kritikus mondta szerdán, az Éjszakai hajsza (Run All Night) New York-i premierjén, ahol hosszú hajjal, körszakállal jelent meg az új akciófilmben Liam Neeson fiát játszó színész. De úgy tűnik, nem fél attól, hogy ha nem rá irányul a reflektorfény: nemcsak filmbéli partnerei, Neeson és mellette Ed Harris meg Nick Nolte vonta el az újságírók figyelmét, hanem a saját barátnője, Cleo Wattenstrom is.

A színész korábban évekig Olivia Munn-nal járt, de az utóbbi időben egy tetoválóművésszel él együtt. Cleo Wattenstrom pedig a saját művészete mozgó reklámja: a gálapremieren meghökkentően mélyen dekoltált, áttetsző csipkeruhája alól minden lépésnél elképesztő tetkók villantak elő.

Cleo nagy művész, nem bánom, ha bárhová megyünk, őt többen fényképezik, többen bámulják, mint engem – mondta az újságírónak Kinnaman. – Liam Neeson akkor is engem ment meg a filmben, nem őt…

Cleo Wattenstrom mélyen dekoltált, áttetsző csipkeruhája:

Cleo Wattenstrom

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 + 11 =

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább