Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Mindenáron esküvő (Ahora o nunca, spanyol romantikus vígjáték, 2016)

By | 2016. március 16. szerda

Precíz előkészületek, tökéletes esküvői szervezés – naná hogy minden összeomlik! A Mindenáron esküvő klasszikus, könnyed zsánerfilm: az esküvői vígjátékok hagyományait követi sok humorral, helyzetkomikummal és spanyolos finesszel. Az alkotás harsányságban, vidámságban és hangulatában is sokban emlékeztet Pedro Almodóvar hasonló tematikájú alkotásaira. Jelenetfotó, plakát, filmelőzetes.

Hirdetés:


Mindenáron esküvő (16)

színes, spanyol romantikus vígjáték, 2016, 91 perc

Eredeti cím: Ahora o nunca

Rendezte: Maria Ripoll
Írta: Jorge Lara, Francisco Roncal. Producer: Francisco Ramos. Fényképezte: Pau Esteve Birba. Vágó: Sergi Cameron. Zene: Simon Smith

Szereplők: Dani Rovira, María Valverde, Jordi Sánchez, Joaquín Núñez

Magyarországi bemutató: 2016. március 17. Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Mindenáron esküvő – filmajánló

Álex és Eva boldog spanyol pár, akik Nagy-Britanniába szervezik az esküvőjüket. Ám a precíz előkészületek és a tökéletes szervezés ellenére egyszer csak minden összeomlik. Előbb a násznép repülőjáratát törlik, majd a pótmegoldásként felmerülő Marseille-i járat a tervezett London helyett egy vulkáni hamufelhő miatt Amszterdamban száll le. A pár legboldogabbra tervezett napja egyre jobban összekuszálódik, a dolgok egyre rosszabbra fordulnak, így az esküvő napját folyamatosan halasztani kényszerülnek. Márpedig a két szerelmes mindenáron esküvőt szeretne.

A főszerepet a Goya-díjas Dani Rovira, az új spanyol film egyik legfelkapottabb színésze játssza, aki a Spanyol affér 1-2. filmek révén nemzetközileg is ismertté vált. Partnere, María Valverde pedig már nemzetközi sztárrá vált, aki spanyol filmek mellett (Tolvajok, Az álomhozó, Az anarchista felesége, Merülések, A felhők fölött 3 méterrel, Téged akarlak!) jelentős nemzetközi produkciókban is szerepelt a közelmúltban (Exodus: Istenek és királyok, Testvéri kötelék).

Mindenáron esküvő – filmelőzetes

2016.03.17 Mindenáron esküvő (Ahora o nunca, spanyol romantikus vígjáték, 2016)

Ha tetszik, jelezd nekünk: