Millerék a drogfutárok

> Filmrakat.hu | 2013. május 27. hétfő

Az előre láthatólag augusztusban a mozikba kerülő Családi üzelmek (We’re the Millers – Mi vagyunk Millerék) című vígjáték két sztárja a Förtelmes főnökökben már kiválóan teljesített Jennifer Aniston és Jason Sudeikis.
{adinserter 4}
Aniston förtelmes főnökként – és szexéhes fogorvosként – nem Sudeikist molesztálta, ennek ellenére külön oldalon álltak: utóbbi az elnyomott beosztottak csapatát gyengítette. A 2011-es siker után hamarosan kezdik forgatni a második részt, ám addig sem kell a két kitűnő komikusi vénával megáldott színészt nélkülöznünk, mert jön a Családi üzelmek című vígjáték.

Hirdetés:
Millerék családjában az anyuka a sztirptíztáncosnő Rose (Jennifer Aniston).

Millerék családjában az anyuka a sztirptíztáncosnő Rose (Jennifer Aniston).

Jönnek Millerék

A film címének szó szerinti fordítása Milleréket említ, akik egy botcsinálta famíliát alkotnak. David Burke egy kisstílű drogdíler (Sudeikis), aki egyszerű családapaként akar kábítószert átcsempészni a határon, csak az a bökkenő, hogy neki nincs családja. Ekkor jön a képbe a sztirptíztáncosnő Rose (Jennifer Aniston), a hajléktalan tini (Emma Roberts) és a szomszéd srác (Will Poulter). Ők lesznek Millerék, a tökéletes(?) álcázás a drogcsempészethez.

A Roberts név honnan ismerős?

Emma Robertsről annyit érdemes tudni, hogy az Oscar-jelölt Eric Roberts lánya, ennek következtében az Oscar díjas Júlia Roberts unokahúga. A filmben feltűnik még a Másnaposokkal befutott Ed Helms is.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Millerék a drogfutárok - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

8 − hét =