Miley Cyrus a lányokat szereti, de Patrickot nem

By | 2015. május 8. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Miley és Patrick: az ifjabb Schwarzenegger szeretné visszakapni egykori kedvesétMiley Cyrus érdekes kijelentést tett a minap: a lányokat is szereti. Patrick Schwarzenegger nem hogy megijedt, de ettől még inkább szeretné visszakapni egykori kedvesét. Szerinte ez egy izgalmas dolog!

Hirdetés:

Folytatódik Patrick Schwarzenegger szerelmi drámája, legalábbis a Hollywoodlife szerint. A sztárportál úgy tudja, a Terminátor fia mindenképpen szeretné visszakapni Miley Cyrust, mivel őrülten szerelmes belé. A baj csak az, hogy a hóbortos énekesnő már túllépett rajta, és hallani sem akar arról, hogy újra összejöjjenek. A fiatalember emiatt kétségbe van esve. A szakítás azért következett be, mert Patrickról megjelent egy kép, amint egy fiatal lányt ölelget a tengerparton. Bár állítólag csak baráti gesztusról volt szó, az énekesnő komolyan berágott, és azóta tart a haragszomrád. Miley a minap jelentette be, hogy a lányokat is szereti, ami a Hollywoodlife szerint csak még jobban felkorbácsolta Patrick érzelmeit, mert roppant izgalmasnak tartja az énekesnő szexuális irányultságát.

Patrickot hamarosan a Scouts vs. Zombies című horrorvígjátékban láthatjuk, amelyben cserkészek mentik meg a várost az élőhalottaktól. A papa, azaz Arnold Schwarzenegger pedig érzelmekre is képes gyilkológépként tér vissza a Terminátor: Genisysben.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × kettő =