A Mikulás mentőakció 3D

By | 2013. november 14. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
A Mikulás mentőakció 3D - plakát

A Mikulás mentőakció 3D – plakát


Amikor az Északi-sark védtelenné válik, Baddingtonék el akarják rabolni a Mikulás titkát, ám egy szeretni való manó, Bernát képes megállítani őket. 2013 karácsonyán egy időutazó manó megmenti a Mikulást!

A Mikulás mentőakció 3D

2013 – brit családi animációs mese

Eredeti cím: Saving Santa

Rendezte: Leon Joosen, Aaron Seelman

Magyar hangok: Görög László, Kerekes József, Harsányi Gábor, Andresz Kati, Bede Fazekas Szabolcs

Magyarországi mozipremier: 2013. november 21. 28.
Magyarországi moziforgalmazó: PARLUX Entertainment
Bernát manó arról álmodik, hogy egy szép napon csatlakozhat a Mikitech-hez

Bernát manó arról álmodik, hogy egy szép napon csatlakozhat a Mikitech-hez

A Mikulás mentőakció 3D röviden

Egyszer volt, hol nem volt, a Mikulás csupán egy apró műhellyel és pár manóval végezte áldásos tevékenységét. Több ezer év alatt, ahogy a karácsony egyre inkább kinőtte magát, Mikulás arra kényszerült, hogy újításokat vezessen be. A Nagyszakállú legeszesebb manói – egy Mikitech-nek hívott cégbe tömörülve – új eljárásokat fejlesztenek ki: egy hologramot, mely elrejti az Északi-sarkot, és egy időgépet, melynek segítségével Mikulás meg tudja látogatni az összes otthont egy este leforgása alatt és így leszállíthatja játékokat a gyerekeknek szerte a világon.

Bernát és a Mikulás

Bernát és a Mikulás

Bernát manó arról álmodik, hogy egy szép napon csatlakozhat a Mikitech-hez, ám a sorsa egyelőre az, hogy a rénszarvasok istállóját takarítsa nap mint nap. Azonban minden év karácsony estéjén a Mikitech minden manónak esélyt ad arra, hogy bemutassa saját találmányát és így esetleg csatlakozzék a manók élcsapatához. Bernát eddig még minden évben kudarcot vallott, de úgy hiszi, hogy idén a legújabb találmánya – amely eléri az emberek legörömtelibb karácsonyi emlékeit és lehetővé teszi számukra, hogy megtapasztalják őket újra s újra – lehet, hogy valóra váltja az álmát. Ám Bernát találmányát eltöri egy kíváncsi manó, melynek folyományaként az Északi-sark ereje meggyengül, és a hologram, amely eddig eltitkolta hollétét, eltűnik.

Nevill Baddington

Nevill Baddington

Most, hogy az Északi-sark láthatóvá vált a külvilág számára is, észrevette azt Nevill Baddington és az anyja Vera, akik régóta neheztelnek a Mikulásra. Mivel ők a világ legnagyobb szállítási cégének tulajdonosai, Baddingtonék elhatározzák, hogy elrabolják a Mikulás titkát. Bernát manó az egyetlen, aki képes lehet megállítani őket.

Vera

Vera

Erőszakmentes családi film

A Mikulás mentőakció a 2013-as karácsonyi moziszezon garantáltan erőszakmentes családi filmes szenzációja, mely A kis hableány valamint a Garfield alkotóinak produkciójában, az amerikai premiert megelőzve, a magyar szinkron legszebb hagyományait idézi hangokkal kerül a filmszínházak műsorára.

A Mikulás mentőakció 3D szinkronos előzetese

http://youtu.be/dASVm_tWPe8

 

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő + 17 =