Mike újból elvarázsol

> Filmrakat.hu | 2015. február 1. vasárnap

Channing Tatum és Mila Kunis a Jupiter felemelkedése című sci-fiben

Hirdetés:

A Magic Mike folytatásának főszereplője Channing Tatum várhatóan ismét varázslatos dolgokat produkál a sztriptízbár színpadán. Hogy ez tényleg így legyen, a legavatottabb kritikusnak mutatta meg táncmozdulatait.

{adinserter 4}

Egy várható sikerfilm forgatásán csak úgy hemzsegnek a szakértők, segédek és asszisztensek. A Magic Mike XXL (Magic Mike XXL, hazai bemutató: nyár) varázslatos táncmozdulatai mégsem rajtuk múlnak. Hanem egy egykori táncosnőn, aki egyébként a film sztárja, Channing Tatum felesége. Jenna Dewan-Tatum azt mesélte nemrég egy újságírónak, hogy ő volt az első, aki férje szexi mozdulatait jóváhagyta.

– Rég mulattam ilyen jól – számolt be Jenna a Magic Mike műhelytitkairól. – Channing otthon mindent kipróbál, és ilyenkor csak én meg Everly (a pár másfél éves kislánya) vagyunk a nézői. Szól a zene, ő eltáncolja a saját részét, és aztán meghallgatja a véleményemet. És sosem bántódik meg, ha közben kinevetem… remélem.

Még mielőtt táncra perdülne és vetkőzne a vásznon, Channing Tatum-ot mint génkezelt galaktikus zsoldost is láthatjuk a mozikban, hisz Mila Kunis mellett ő alakítja a Wachowski testvérek új szuperprodukciója, a Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending, hazai bemutató: február 5.) főszerepét. Tatum a látványos sci-fiben egy genetikailag átalakított ex-szuperkatonát alakít, akit különleges küldetése a Föld nevű bolygóra szólít.
{adinserter 10}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Mike újból elvarázsol - Sztárhírek | Filmrakat.hu