Micsoda Nők!

By | 2014. június 10. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A Micsoda nők! egy 21. századi történet 11 nőről: ami 28 nap alatt megtörténhet velük, az ebben a filmben meg is történik! Milyen a nő? Nézz körül: intelligens, erős, frusztrált, csábos, romantikus, fáradt, anya és szexi….

Hirdetés:

2014 egyik legnőiesebb filmvígjátékának filmajánlója.
Főszereplők : Isabelle Adjani, Laetita Casta, Julie Ferrier, Marina Hands, Vanessa Paradis, Audrey Fleurot és Alice Taglioni

Micsoda Nők ! (+16)

Eredeti cím: Sous les jupes des filles
Rendezte : Audrey Dana
Főszereplők : Isabelle Adjani, Laetita Casta, Julie Ferrier, Marina Hands, Vanessa Paradis, Audrey Fleurot és Alice Taglioni

Magyarországon forgalmazza az ADS Service Kft. Hazai bemutató: 2014. július 17.

Micsoda Nők! mozifilm 2

Filmrakat filmajánló:

A júliusban bemutatásra kerülő francia filmvígjáték a 21. századi nőről szól. A hölgyek története Párizsban játszódik, tavasszal. 28 nap alatt a párizsi időjárás éppolyan szeszélyes és változékony, akár a film női hősei. Szakítás, virágzó románc, betegség, barátság és szex – mind hozzátartoznak egy teljes élethez, ezek a talpraesett nők pedig minden szituációból humorral vágják ki magukat.

Micsoda Nők!  francia vígjáték (2014)

Mindegyik karakter különbözik a többiektől, egy közös tűzijátéknézés hozza össze őket. A látványos esemény pedig a felszabadultságuk és kirobbanó, ragyogó humoruk jelképe is egyben. A tűzijáték jelképezi a mai nők gyorsan változó, meglepő átalakulását.

Mozifilm előzetes

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét − hét =