Michael Caine megtudta végre, mi az a féreglyuk

> Filmrakat.hu | 2014. november 6. csütörtök
Hirdetés:

A Csillagok között (Interstellar, hazai bemutató: november 6.) londoni sajtótájékoztatóján egyebek mellett az is kiderült, hogy Michael Caine eddig csak a kertben találkozott féreglyukkal…
Csillagok között (12) (Interstellar, hazai bemutató: november 6.) rendezője, Christopher Nolan

Csillagok között találta magát, aki az európai premier előtti napon a londoni Claridge’s Hotelbe tévedt: itt találkozott az újságírókkal az év talán legjobban várt, legnagyobb filmje, a Csillagok között (12) (Interstellar, hazai bemutató: november 6.) rendezője, Christopher Nolan és sztárjai: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Mackenzie Foy valamint a rendező felesége, a film producere, Emma Thomas.

{adinserter 4}

A sajtótájékoztatón kiderült, a rendező úgy gondolja, ha a Csillagok között sikeres lesz, az egy egész filmes szabadságharcot indíthat el:

– Szeretném, ha kiderülne, nem csak folytatást és sorozat-darabokat lehet gyártani; a Csillagok között nem alapul semmin: a mi fejünkből pattant ki. Ha ez bejön, más filmkészítők is elhiszik majd: így is lehet.

Michael Caine, aki féreglyukakkal foglalkozó komoly tudóst alakít

De a sajtótájékoztatón nem volt mindenki ennyire komoly. Michael Caine – a rendező egyik kedvenc színésze – aki féreglyukakkal foglalkozó komoly tudóst alakít a Föld pusztulása idején játszódó sci-fiben, azt mondta:

– Szeretek kertészkedni, és sok féreglyukkal találkoztam már. De sosem értettem, mik azok. A forgatás során végre sokat megtudtam róluk.

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Michael Caine megtudta végre, mi az a féreglyuk - Sztárhírek | Filmrakat.hu