Mi lesz ebből, Mr. Liman?

Szerző | 2014. május 23. péntek

Doug Liman legújabb filmjének készítése közben sokszor maga sem tudta, mi lesz a készülő alkotásból. Aztán a felvételekből végül kikerekedett A holnap határa című  sci-fi.

Hirdetés:
Doug Liman filmjének főszerepében: Tom Cruise

Doug Liman filmjének főszerepében: Tom Cruise

Doug Liman – aki a legújabb pletykák szerint a Splinter Cell számítógépes játék alapján készül filmet csinálni – A Bourne-ultimátum és a Mr. és Mrs. Smith után most talán Tom Cruise eddigi legizgalmasabb filmjét rendezte.

Büszkén meséli, hogy A holnap határa (+12) készítése közben, amikor Tom Cruise partnere, Emily Blunt azt mondta neki: „nem tudom, mi lesz, én még sosem csináltam ilyen nagy filmet”, ő nyugodtan ezt válaszolta:

– Én sem csináltam még ilyen filmet. És sokszor én sem tudom, mi lesz.
{adinserter 11}
A produkció többi, körülöttük lévő tagja, állítólag megdermedt e mondat hallatán – rendezők nem szoktak így beszélni. De ő másképp látja ezt.

– A Bourne-ultimátum előtt kis független vígjátékokat rendeztem, és nem tudtam, hogyan kezdjek neki egy nagy akciófilmnek. Rengeteg mindenre menet közben kellett rájönnöm. Azóta persze nagy költségvetésű, akciódús filmeket készítek, de olyan méretűt, mint A holnap határa, még nem csináltam. A partraszállás óriási csatája, az idegen lények… mind vadiúj kihívás. Ez benne a jó. Forgattunk, és közben kitaláltunk dolgokat. És szerencsére, úgy tűnik, jó ötleteink voltak munka közben.

Tom Cruise és Emily Blunt

Tom Cruise és Emily Blunt

Mr. Liman: majd visszatérünk rá, ha megnéztük a moziban! Erre legelőször május 29-én lesz lehetőségünk, ez ugyanis a hazai bemutató időpontja. A holnap határa filmajánló itt érhető el!

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Mi lesz ebből, Mr. Liman? - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 5 =