Mi köze van Mark Zuckerbergnek Lex Luthorhoz?

Szerző | 2015. március 31. kedd

Lex Luthor: Jesse Eisenberg Ahhoz, hogy Superman meg tudja menteni a világot, mindig is kellett valaki, aki el akarja pusztítani azt. A képregényekből megismert negatív hős Lex Luthor a filmvászonról is visszaköszön, a 2016-ban bemutatásra kerülő Batman v Superman: Dawn of Justice című filmben Jesse Eisenberg megformálásában. És ebből máris látszik, hogy mi köze van Mark Zuckerbergnek Lex Luthorhoz. Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

A Facebook sztoriból és a Szemfényvesztőkből ismert fiatal színész illusztris társaságba csöppent a Zack Snyder rendezte filmben. A két szuperhőst Ben Affleck (Batman) és Henry Cavill (Superman) alakítja, a női főszereplők közül kiemelendő Amy Adams pedig Lois Lane bőrébe bújik.

Jesse Eisenberg eddigi legnagyobb sikerét a 2010-ben bemutatott filmjével, a világ legnagyobb internetes közösségi oldalának alapításáról, indulásáról és elterjedéséről szóló Social Network – A közösségi háló című alkotással érte el, melyben a Facebook egyik alapítójának, Mark Zuckerbergnek megformálójaként a főszerepet alakítja. Jesse Eisenberg 2011-ben jelöltként esélyes volt a Legjobb férfi alakításért járó Oscar-díjra, amit végül nem ő, hanem Colin Firth nyert el, A király beszéde című filmben nyújtott alakításáért.

Jesse Eisenberg színész

Jesse Eisenberg a Szemfényvesztők című filmben

Hogy milyen lesz Jesse Eisenberg mint főgonosz a Batman v Superman: Dawn of Justice filmben? Korábbi szerepei miatt egy kicsit furának tűnt a választás, ám az első kép (cikk tetején) elég meggyőzőre sikeredett!

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Mi köze van Mark Zuckerbergnek Lex Luthorhoz? - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

6 − 2 =