Megtört város, hűtlen Mrs. Douglas

By | 2013. február 18. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Megtört város

Catherine Zeta-Jones már rég több mint egy egyszerű sztárfeleség, hiszen a Chicago filmmusicalben nyújtott alakításáért az Oscar díjat is hazavihette. Jelenleg a  Megtört város [+16] ( Broken City) című thrillerben látható Mrs. Douglas, mint a korrupt, igazságtalan polgármester (Russel Crowe) hűtlen felesége.

Hirdetés:
Megtört város 01

Russell Crowe és Catherine Zeta-Jones

A színésznő egy internetes interjújában elmondta, hogy ez a thriller egyszerre szexi, intelligens, és merész, és hogy nem is volt annyira egyszerű egy megtört nő szerepébe bújnia.

Ez egy teljesen más világ. Sok múlik azon, hogy mit mutatsz meg magadból feleségként, mit hitetsz el az emberekkel, és hogyan állsz ki a férjed mellett. – jellemezte a szerepét. Cathleen, egy mintafeleség, és látszólag mindent megkap, amire egy nő csak vágyhat. De a valóság teljesen más. Nagyon magányos, a férje árnyékában él, retteg a cselekedetei következményétől. Ilyenkor érzem azt, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy egy boldog, biztonságos családban élhetem az életemet.

Megtört város 03

Mark Wahlberg és Catherine Zeta-Jones

A Megtört város forgatása során nagyon kevés szabadidő jutott neki, a színésznő mégis szakított időt arra, hogy férje, Michael Douglas társaságában elmenjen golfozni.

A kedvenc sportom! Általában a barátnőimmel járunk ki a golfpályára, de ki nem hagynám azokat az alkalmakat, amikor Michaellel tudunk egy kicsit lazítani, és végre kettesben lehetünk.

Megtört város 02

Catherine Zeta-Jones

A boldog Mrs. Douglas épp forgatja az augusztusban bemutatásra kerülő Red 2-t (+12), amiben a szuper CIA ex-ügynökök csapatába fog belekeveredni Bruce Willis, Helen Mirren, és John Malkovich oldalán. A Megtört város bemutatója után hamarosan a Steven Soderbergh rendezte Mellékhatások (+16) című thrillerben láthatja a nagyközönség.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc − három =