Megsérült a főkalóz, leállt a forgatás

Szerző | 2015. április 1. szerda

Mortdecai jelenetfotó - Johnny DeppJack Sparrow kalózkapitány – azaz Johnny Depp – kézsérülése miatt szélnek eresztették a teljes stábot: leállt a forgatás. Bizonytalanná vált A Karib-tenger kalózai ötödik részének bemutatója? Filmsztárok a Filmrakatban: Johnny Depp.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Johnny Depp gokartozás közben sérült meg a nyugat-ausztráliai Gold Coast városában három héttel ezelőtt. A színész az Egyesült Államokba repült megműttetni magát, ennek ellenére a forgatás két hétig rendben ment tovább. Az 191 millió dollár (mintegy 53 milliárd forint) költségvetésű mozi produkciós munkáinak további folytatásához azonban már szükség lenne Johnny Depp jelenlétére, aki várhatóan valamikor április közepén érkezik vissza Ausztráliába. Addig is szélnek eresztették a film 400 fős stábjának mintegy a felét.

A film készítői korábban úgy nyilatkoztak, hogy baleset miatt nem csúszik a Dead Men Tell No Tales című epizód bemutatásának időpontja, amelyet 2017. július 7-re tűztek ki. De most veszélybe került az előre kitűzött időpont!

Forrás: MTI | 2015.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Megsérült a főkalóz, leállt a forgatás - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 + öt =