Megéri legózni a filmvásznon

> Filmrakat.hu | 2015. március 2. hétfő

LEGO kaland 1. jelenetfotó

Hirdetés:

Amikor kiderült, hogy a gyártási költség többszörösét hozta a konyhára a Lego kaland című animációs film, akkor eldőlt az is, hogy lesz folytatása filmnek. Az alkotók már a forgatókönyvvel is készen vannak!

{adinserter 4}

Minden szupi szuper! Phil Lord és Christopher Miller, a tavalyi év egyik legnagyobb és legviccesebb sikerfilmje, A Lego kaland két rendezője folytatja az építkezést: összerakják a folytatást. Az interneten egyértelműen őket tartják az idei Oscar-verseny veszteseinek, mert – bár különleges animációs vígjátékot terveztek meg és építettek fel – nem jelölték őket. Az alkotók azonban a sok egyforma kocka közt is meglátják a lényeget.

Tegnapelőtt bejelentették, hogy már megírták a folytatást, és producerként is részt fognak venni az elkészítésében. A rendezést az elsőfilmes Rob Schrab-ra bízzák, aki Lord szerint:

…szenvedélyes filmes, nagyon vicces fickó, és épp annyira kocka, mint amennyire most kell.

Egyébként a Városfejlesztési osztály számos epizódjának rendezőjeként és a Rém rom írójaként szerzett már tapasztalatot.

Az alkotók már azt is tudják, hogy megéri legózni: az előző film világszerte majd 470 millió dollár bevételt gyűjtött, vagyis gyártási költsége több mint 600%-át hozta össze.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Megéri legózni a filmvásznon - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × kettő =