Meddig szól a tökéletes hang?

> Filmrakat.hu | 2015. április 16. csütörtök

Meddig szól a tökéletes hang? Rebel Wilson és Anna Kendrick

Hirdetés:

Rebel Wilson kifecsegte, hogy készülőben a Tökéletes hang 3! A hazai mozikba csak május közepén érkezik a második rész, de már a harmadikról beszélünk.

{adinserter 4}

Meglepetésszerű siker volt három éve a Tökéletes hang (Pitch Perfect) című zenés vígjáték, hamarosan látható a folytatás, és az alkotók addig akarják ütni a vasat, amíg meleg: már előkészületben van a harmadik rész is. Ezt az egyik főszereplő, az Amyt alakító Rebel Wilson árulta el legújabb interjújában. A színésznő már le is szerződött az új epizódra. Azt egyelőre nem tudni, hogy a másik főszereplő, Anna Kendrick is ott lesz-e a csapatban, mert mostanában olyan sok felkérést kap, hogy alig győz válogatni.

Korábban a Tökéletes hang 1-2-t készítő Universal stúdió egyik vezetője azt nyilatkozta, ha a második rész jól teljesít, biztosan lesz harmadik is.

Az első rész sikeréről beszéljenek a számok: 17 millió dollárból készült, a mozis összbevétele 115 millió lett, és ehhez még hozzájön a DVD- és VOD- (Video On Demand) bevétel is, ami 135 millió dollár volt, a végösszeg tehát negyedmilliárd dollár.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Meddig szól a tökéletes hang? - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz + tizenhat =