Max Rockatansky kutyái

> Filmrakat.hu | 2015. április 13. hétfő
Hirdetés:

Tom Hardy forgatás után hazavitte partnerét!Max Rockatansky egy kitalált személy, a róla szóló Mad Max filmek főszereplője. Három epizódban Mel Gibson alakította, azonban eljött az idő, amikor át kell adni a stafétabotot: Max Rockatansky szerepét a közismerten kutyarajongó Tom Hardy vette át a Mad Max – A harag útja című filmben.

{adinserter 4}

Idén májusban egy legenda új életre kel: a sivatagi utak magányos harcosa, Mad Max 30 év pihenő után tér vissza a filmvászonra. Ezúttal is a civilizáció pusztulása után, a vízért folyó háborúk közepette próbálkozik a lehetetlennek látszó feladattal: a túléléssel. A rendező, George Miller a régi, a főszereplő azonban új: Mel Gibson helyét Tom Hardy vette át a Mad Max – A harag útjában (Mad Max: Fury Road). És nem véletlen, hogy ő az utód.

Volt egy fekete kutyám, egy pitbull-labrador keverék, akit Mad Maxnek hívtak – mesélte újságíróknak a színész. – Így utólag úgy érzem: a véletlenek láncolata elkerülhetetlenül oda vezetett, hogy végül én játsszam Mad Maxet.

A közismerten kutyarajongó színész 16 éves kora körül, barátaitól kapta ajándékba az ebet, amelyet, ahogy beismerte, ritkán szólított Mad Maxnek, többnyire inkább Maximoose volt. A kutya éppen a forgatás kezdetének évben pusztult el… de a következő Mad Max-filmben (mert Tom Hardy meg van róla győződve, hogy az elsöprő sikert még legalább két folytatás követi) a legendás Max Rockatanskynak talán megint lesz kutyája.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Max Rockatansky kutyái - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 + 20 =