Matt Reeves, a bőbeszédű rendező

> Filmrakat.hu | 2014. május 2. péntek

A majmok bolygója – Forradalom című film rendezője Matt Reeves egy trükkös megoldással James Francot is behozza a történetbe.

Hirdetés:
A majmok bolygója – Forradalom Rendezte: Matt Reeves

A majmok bolygója – Forradalom Rendezte: Matt Reeves

Az új A majmok bolygója-film néhány évvel azután folytatja a történetet, ahol az előző abbahagyta: a bolygót immár teljesen meghódították az új urai, az emberiség pedig talán teljesen kihalt.

Néhányan azonban túlélték a vírus pusztítását: ezért játszhat a filmtörténet leghitelesebben életre keltett emberszabásúi mellett néhány ember is: többek között Gary Oldman, Jason Clarke és Keri Russell.

A film szokatlanul bőbeszédű rendezője, Matt Reeves azonban azt is elárulta újságíróknak, hogy egy cameo erejéig az előző rész főszereplője, James Franco is felbukkanhat. Bár Reeves sokat elárult a már majdnem kész filmről, azt azért titokban tartotta, hogy pontosan hogyan kerül majd képbe A majmok bolygója – Lázadás hőse, csak ennyi magyarázattal szolgált: „meglehetősen trükkös megoldásra készülünk.”

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Matt Reeves, a bőbeszédű rendező - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

13 − 11 =