Matt Damon leszerződött a kínai szuperprodukcióhoz

> Filmrakat.hu | 2015. március 13. péntek

Matt Damon - Az ígéret földje című filmben A Bourne saga hőse, Matt Damon leszerződött a nemzetközi piacra szánt kínai szuperprodukcióhoz. Damon mellett Willem Dafoe és Andy Lau is játszik a jövőre mozikba kerülő Nagy Fal című kínai szuperprodukcióban – számolt be róla a kínai sajtó. Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Az immár hivatalosan is megerősített szereplőlistán a Good Will Hunting, A Grand Budapest Hotel és A repülő tőrök klánjának sztárjai mellett a Trónok harcából ismert Pedro Pascal, a Vak masszázsban szereplő Hszüen Huang és a Tiny Times kínai tinisorozatból ismert Csen Hszüe-tung neve is olvasható.

A filmet Csang Ji-mou rendezi, aki az irodalmi Nobel-díjas Mo Jen könyvéből született Vörös cirokmezőt forgatta, és díjazott volt a berlini, a cannes-i és a velencei filmfesztiválon is. Az új produkció forgatása márciusban kezdődik Kínában.

A 15. században játszódó filmben Matt Damon egy Kínába puskaporért érkező kereskedőt alakít, akit társaival együtt mitikus lények támadnak meg, így aztán hamarosan a kínai Nagy Falon harcoló elit zsoldoscsapat tagjai között találja magát. A forgatókönyv további részleteit a film készítői szigorúan titokban tartják.

A Nagy Fal amerikai-kínai koprodukcióban valósul meg, a Legendary Entertainment, a Universal Pictures, a China Film és a Le Vision Pictures együttműködésével.

A Nagy Fal az eddigi legjelentősebb, teljes egészében Kínában forgatott és nemzetközi piacra szánt film.

Forrás: MTI 2015.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Matt Damon leszerződött a kínai szuperprodukcióhoz - Sztárhírek | Filmrakat.hu