Mától Fekete Leves a mozikban

By | 2014. június 5. csütörtök

Számtalan meglepetést tartogat a ma moziba kerülő magyar film, a Fekete Leves. Ha figyelmesen olvassa cikkünket, akkor az egyik ki is derül belőle!

Hirdetés:

A Fekete Leves című film jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

A filmajánlóból kiderül, hogy a legújabb magyar akció-vígjáték június 5-én kerül a mozikba, és olyan színészeket vonultat fel – többek között – mint Nagy Zsolt, Szabó Simon, Máté Gábor és Fátyol Hermina.

A profik között azonban feltűnik egy olyan arc is, aki eddig az élet más területén ért el jelentős sikereket. Hogy miért épp egy divattervezőnek kellett eljátszania a drogdíler szerepét, arra csak a rendező, Novák Erik tudna megfelelő választ adni. Az biztos, hogy Herceg Zoli azonnal igent mondott a felkérésre:

„Eriket nagyon régóta ismerem, nagyjából tizenöt éve vagyunk barátok. Sokszor dolgoztunk már együtt különböző projekteken és tisztelem a munkásságát, szeretem a filmjeit. Amikor felhívott azzal az ötlettel, hogy a készülő új filmjében egy drogdílert alakítsak, gondolkodás nélkül igent mondtam. Úgy éreztem, ha ő nekem szánta a szerepet, akkor meg kell próbálnom, hiába nincs filmes tapasztalatom” – árulta el Herczeg Zoltán. – „Nagyon nagy kihívás és izgalmas feladat volt a Fekete Leves drogdílerét alakítani, ráadásul nem volt előre megírt szöveg, mindenkinek a saját stílusát, személyiségét kellett belevinni a történetbe. Erik nagyon jól ismer engem, az életstílusomat, hogy mennyire laza, bulizós arc vagyok, nyilván nem véletlen, hogy ezt a karaktert szánta nekem” – tette hozzá a divattervező, aki alig várja, hogy a mozivásznon lássa a teljes filmet.

Herczeg Zoltán divattervező

Herczeg Zoltán divattervező

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 5 =