Más leírni és más megmutatni valamit

> Filmrakat.hu | 2015. január 23. péntek

A szürke ötven árnyalata című könyv egyik legbizarrabb részletéről beszél a rendező, Sam Taylor johnsonA szürke ötven árnyalata című könyv egyik legbizarrabb részletének főszereplője egy tampon. Sam Taylor Johnson a könyv alapján készült film rendezője elmondta, hogy belekerül-e a filmbe ez a jelenet.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Hamarosan a közönség elé kerül A szürke ötven árnyalata című erotikus bestseller moziváltozata, de a rendező már előre válaszolt egy nyugtalanító kérdésre. A rajongók ezidáig azt találgatták, benne lesz-e a filmben a hírhedt tamponos jelenet. Nos, a válasz: nem.

Szó sem volt arról, hogy bekerülhet a filmbe – mondta Sam Taylor Johnson rendező a Variety című szaklapnak. – Valószínűnek tartom, hogy a nézők több szexet várnak a filmtől, mint amennyi van benne, de remélem, nem fognak csalódni. A film nem olyan médium, mint az irodalom, leírni valamit egy dolog, és egészen más megmutatni.

E.L James, a világsikerű trilógia szerzője, aki a film egyik producere is, nagyon elégedett az eredménnyel.

Elsősorban romantikus szerelmi történetről van szó, amelynek a szex is része – mondta ugyancsak a Varietynek. – Biztos vagyok benne, hogy a trilógia rajongói szeretik majd a filmet, mert úgy érzem, eltaláltuk a megfelelő arányokat.

A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) című filmet rendezte: Sam Taylor Johnson, a hazai bemutató: 2015. február 12-én lesz.

{adinserter 10}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Más leírni és más megmutatni valamit - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × három =