Mark Wahlberg már nem verekszik – ez nem volt mindig így

> Filmrakat.hu | 2014. december 7. vasárnap
Hirdetés:

Mark Wahlberg 16 évesen egy utcai verekedésbe keveredett, ráadásul részeg volt és kábítószert is találtak a szervezetében. A Ted sztárja most priuszmentes akar lenni!

Ted a sheriff

Ted és a rendező.

Kérvényezte Mark Wahlberg, hogy töröljék 1988-as priuszát. Akkor 16 éves volt, és súlyos sérüléssel járó utcai verekedésbe keveredett, ami garázdaságnak minősül. Alkoholos és kábítószeres befolyásoltság alatt megütött, majd bottal bántalmazott egy férfit. A hatóságok felnőtt elkövetőként bírálták el az ügyét, és három hónapot kellett rács mögött töltenie. Wahlberg most azzal az indoklással kéri a priusz törlését, hogy azóta más ember lett, amit szórakoztatóipari pályafutása is bizonyít, ezenkívül filantróp tevékenysége is jelentős. A massachusettsi fellebbviteli tanács a napokban több mint 70 kérelmet bírál el Wahlbergé mellett.

Rob Moore, Michael Bay és Mark Wahlberg

Mark Wahlberget (a képen jobboldalt) hamarosan a Ted 2-ben láthatjuk a trágár mackó és Amanda Seyfried oldalán. A feltehetően ismét meghökkentő poénokkal sokkoló vígjátékban Morgan Freeman és Liam Neeson is fontos szerepet kapott.

(Ted 2 – hazai bemutató: 2015. július 16.)

{adinserter 4}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Mark Wahlberg már nem verekszik – ez nem volt mindig így - Sztárhírek | Filmrakat.hu