Már megint lakótársat keresünk

> Filmrakat.hu | 2014. április 24. csütörtök
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

Xavier gyermekei után utazik New Yorkba, ahol egy leszbikus pár gyermekének vérszerinti apja lesz...
Már megint lakótársat keresünk - Jelenetfotó 1

Hirdetés:

Már megint lakótársat keresünk (+16)

2014 – színes, szinkronizált, francia romantikus vígjáték

Rendezte: Cédric Klapisch, Forgatókönyvíró: Cédric Klapisch, Producer: Cédric Klapisch, Bruno Levy, Vágó: Anne-Sophie Bion, Szereplők: Romain Duris, Audrey Tautou, Kelly Reilly, Cécile De France

Országos bemutató: 2014. május 8. Forgalmazó: MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap)

Már megint lakótársat keresünk - Jelenetfotó 2

Xavier élete továbbra is tele van nem várt fordulatokkal, amelyek sajátos életfilozófiájának a következményei. Még mindig keresi a helyét a világban, és még mindig gyakorta bizonytalan, ám ezúttal már két gyermekes apaként próbálja megállni helyét, s ehhez mérten, felelősségteljesen igyekszik cselekedni a mindennapokban. Derült égből villámcsapásként éri, amikor gyermekei édesanyja bejelenti, hogy a gyerekekkel együtt New Yorkba költözik. Alig pár nappal az elválást követően Xavier már szintén egy New York-ba tartó repülőn ül, mivel nem bírja elviselni a gondolatot, hogy csemetéi nélküle nőjenek fel.

Már megint lakótársat keresünk - Jelenetfotó 3

New York számos nem várt fordulatot tartogat a számára: egy leszbikus pár gyermekének vérszerinti apja lesz, az állandó tartózkodási engedélyért feleségül vesz egy kínai lányt, majd újra rátalál a szerelem, miközben legújabb könyvét is sikerrel fejezi be.

Az ismert karakterek immár nem cserediákként, hanem családos szülőként néznek szembe a hétköznapok nehézségeivel, és noha még mindig keresik a helyüket a nagyvilágban, már sokkal nyugodtabbak és megfontoltabbnak mondhatók. A romantika és a humor azonban továbbra sem hiányzik az életükből.
Az a szabadon szárnyaló lendület, amellyel Klapisch a történetet lezárja sokkal romantikusabb és fordulatosabb, mint a korábbi fejezetek, és a végkifejletet elnézve könnyen megállapítható, hogy a történet méltó nyugvópontra tért.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Már megint lakótársat keresünk - romantikus | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

14 + tizenöt =