Magabiztos negyvenes nő: Kate Winslet

By | 2015. május 2. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
Kate Winslet színésznő

Kate Winslet színésznő Hollywood hivatalos csillaga

Létezik olyan, hogy valaki minden évben a huszonkilencedik születésnapját ünnepli. Vagy letagadja a korát (amíg lehet), vagy csoda történt vele, mint Adaline-nal a mozifilmben. És vannak olyan nők, mint Kate Winslet, aki mindjárt negyven és élvezi!

A nők jó része katasztrófaként éli meg, amikor betölti a negyvenet, Kate Winslet azonban nem tartozik közéjük. Ő idén lépi át ezt a bűvös határt, de úgy érzi, soha nem volt még ennyire boldog és magabiztos. Miközben Hollywoodban a negyvenet betöltött színésznők gyakran mellőzöttségre panaszkodnak, Winslet roppant elégedett lehet, hiszen évente öt filmet forgat, és azért csak ennyit, mert többet nem vállal a családja miatt. Igyekszik minél több időt tölteni három gyermekével, akik közül a legidősebb, a 14 éves Mia már tanácsadói szerepet is betölt: a színésznő mindig megbeszéli vele, melyik szerepet érdemes elvállalnia. A színésznő azt mondta a Who című ausztrál lapnak, hogy nagyon boldog három gyermekével, harmadik férje oldalán, csak egy szívfájdalma van: annak idején nem ment egyetemre, mert hamar elkezdett dolgozni.

Kate Winslet ott volt a Titanicon és még csak negyven lesz! Így is mondhatnánk…

A színésznőt legutóbb A beavatott sorozatban láthattuk, legközelebb pedig a Steve Jobs című filmben élvezhetjük játékát, amelynek címszereplője az Oscar-jelölt Michael Fassbender, rendezője pedig az Oscar-díjas Danny Boyle (Trainspotting, Gettómilliomos, 28 nappal később).

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

15 + 1 =

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább