Madame Bovary bemutatkozik Torontóban

Szerző | 2014. augusztus 14. csütörtök

A hazai mozikban 2015-ben mutatják be a filmet, a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon a szerencsések már szeptemberben megnézhetik a Madame Bovary legújabb feldolgozását!

Hirdetés:
Madame Bovary

Madame Bovary

Gustave Flaubert mesterművének új adaptációját beválogatták a „Special Presentations” szekcióba, és a világpremierje a szeptemberben megrendezésre kerülő Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon (TIFF), a legjobb filmek seregszemléjén lesz.

Korunk talán legizgalmasabb fiatal színésznője kelti életre Emma Bovary-t az időtálló klasszikus modern feldolgozásában. A TIFF online szerint: „Mia Wasikowska rosszkedvű vidéki feleségként epedezik egy szabad lélegzetért Gustave Flaubert klasszikus regényének pazarul fényképezett adaptációjában. Mellette feltűnik Paul Giamatti, Olivier Gourmet, Ezra Miller és Rhys Ifans.”

{adinserter 11}

A filmet Sophie Barthes rendezte (Lélekölő), producerei Joe Neurater és Felipe Marino az Occupant Entertainment-től, koproducere az A COMPANY Filmproduktion.

„A Cloud Atlas 2 évvel ezelőtti világpremierje óta ez az első koprodukciónk, torontói premierrel.” mondja Alexander van Dülmen, az A COMPANY FILMED ENTERTAINMENT vezérigazgatója és a film koproducere. „Hálásak és büszkék vagyunk erre a nagyszerű alkotásra. Ezt a pozitív visszhangot egy visszaigazolásnak tekintjük, hogy tovább kell erősítenünk a produkciós tevékenységünket, mely egy kiegészítő forrása az új tartalom iránti folyamatos igényünknek.”

A hazai mozikban az A COMPANY HUNGARY 2015-ben mutatja be a filmet.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Madame Bovary bemutatkozik Torontóban - Filmek | Filmrakat.hu