MacFarlane visszatér a jövőbe

- Filmrakat.hu | 2014. március 26. szerda
Olvasói értékelés:

Pontosabban a Hogyan rohanj a veszTEDbe rendezője felhasználta egyik kedvenc filmjének, a Vissza a jövőbe című filmnek egyik kulcsfiguráját.

Hirdetés:

Hogyan rohanj a veszTEDbe - jelenetfotóSokkoló poénnal lepte meg rajongóit a Universal Pictures az amerikai filmszakma egyik legnagyobb rendezvényén, a CinemaConon. Terjedelmes előzetest vetítettek a sok ezer érdeklődőnek Seth MacFarlane legújabb filmjéből, a Hogyan rohanj a veszTEDbe című vígjátékból, és a végén jött egy hatalmas poén.

A MacFarlane által alakított kétbalkezes farmer éjszaka elhalad egy istálló mellett, amelyből furcsa fények szivárognak ki. Bemegy az istállóba, és kiderül, hogy Christopher Lloyd rejtőzik ott a Vissza a jövőbe-trilógiából, a híres időutazó gépjármű, a DeLorean társaságában. Ez a jelenet alaposan gondolkodóba ejtette a rajongókat, mert az világos, hogy MacFarlane így tiszteleg egyik kedvenc filmje előtt – a Vissza a jövőbe 3 cselekménye jórészt a vadnyugaton játszódik -, de az nem világos, miért kellett a poént ilyen korán lelőni.

A Hogyan rohanj a veszTEDbe főszereplői MacFarlane mellett Amanda Seyfried, Liam Neeson és Charlize Theron.

A Million Ways to Die in the West – hazai bemutató: 2014. június 12.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. MacFarlane visszatér a jövőbe - akció | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 + négy =