Luxusjacht a Pitt családnak

> Filmrakat.hu | 2013. április 1. hétfő
Hirdetés:

Holland típusú luxusjachtot, egy szkúnert vásárolt Brad Pitt, mely 22 méter hosszú, két árbocos vitorláshajó. Hamarosan – a részben Magyarországon forgatott – Z világháború (World War Z – hazai bemutató. 2013. június 27.) című filmben láthatjuk a filmsztárt, aki ezzel a luxusjachttal – a családi kikapcsolódás mellett – pénzt akar keresni.

Luxusjacht vásárlásra adta a fejét a filmsztár!

Luxusjacht vásárlásra adta a fejét a filmsztár! Brad Pitt hajókázni szeretne és pénzt is akar keresni a jachtjával.

Luxusjacht másfél milliárd forintnak megfelelő összegért

Sok vagy kevés a másfél milliárd? Ha lehet vele pénzt keresni, akkor talán nem is olyan sok! De hogyan termel pénzt egy luxusjacht? A színész úgy tervezi, hogy amikor éppen valamilyen filmet forgat, más sztároknak fogja bérbe adni a szkúnert, tehát előbb-utóbb behozza majd az árát. Az sem elhanyagolható, hogy 22 méteres klasszikus holland hajón elfér az egész Pitt család – Brad, Angelina Jolie és a hat gyerek -, és még külön személyzetnek is jut hely. Ez azért is fontos, mert Bradnek komolynak tűnő elhatározása, hogy családostul körbe hajókáza a dél-francia partoknál található szigeteket, és közben a matrózkodás fortélyait is elsajátítja.

{adinserter 16}

Brad Pittet hamarosan a régóta várt Z világháborúban láthatjuk, amelyben az általa játszott családapa megpróbálja kinyomozni, mi idézte elő az emberiséget csaknem kipusztító járványt.

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Luxusjacht a Pitt családnak - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*