Luke Evans családi mozit tervez

> Filmrakat.hu | 2014. október 2. csütörtök

Luke Evans színész új filmjének bemutatójára az egész családot elviszi a moziba amitől alighanem a nagyi lesz a legboldogabb, mivel nagy Drakula-rajongó hírében áll.

Hirdetés:

Drakula szerpében Luke Evens

 

Az egész családját buszra pakolja Luke Evans, elszállítja őket a moziba és megnézeti velük új filmjét, Az ismeretlen Drakulát. A színházi és musicales múltú walesi színész ugyanis először szerepel ilyen nagyszabású akció-fantasyben (bár láthattuk a Halálos iramban 6-ban is), és szeretné, ha minden családtagja együtt örülne vele.

Különösen a nagymamám lesz boldog, aki nagy Drakula-rajongó meg általában odavan a vámpíros filmekért – mondja Evans.

A színész azzal is elégedett, hogy az új drakulás film szakít a mostani divattal, és a vámpírok nem sápadt, érzelgős kamaszok benne, hanem sötét és tragikus lények.

Ez a film Drakula eredettörténetét meséli el, azaz kiderül belőle, hogyan és miért lesz III. Vlad havasalföldi fejedelemből halhatatlan vérszívó – magyarázza Evans.

A produkciót gyártó Universal stúdió vezetői nem titkolják, hogy Az ismeretlen Drakulával a szörnyfilmek klasszikus műfaját szeretnék feltámasztani, tehát a következő években várhatóan több hasonló film kerül a mozikba. A Universal volt egyébként, amely elindította a szörnyfilmek első hullámát 1931-ben, éppen a Drakulával, amelynek Lugosi Béla volt a főszereplője.

Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold) hazai bemutató: 2014. október 23.

{adinserter 4}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Luke Evans családi mozit tervez - Sztárhírek | Filmrakat.hu