Londonban és két idősíkban az X-Men harcosai

By | 2014. május 16. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A londoni publikum már láthatta, ahogy az X-Men harcosai a végső nagy csatára készülnek, hogy valamennyi fajt megmentsék a pusztulástól. Két idősíkban kell harcolniuk a közelgő katasztrófa ellen: a múltban és a jövőben.
X-Men - Az eljövendő múlt napjai kisplakát

Hirdetés:

A héten a Leicester Square ismét mozirajongókkal telt meg. Az erős szél és eső ellenére gyülekező rajongók közül jó néhányan öltöztek Farkasnak, Mystique-nek és más képregényhősnek – nem is csoda, hiszen a sztárok, akiknek a kedvéért odagyűltek, maguk is rendkívüli képességűek: az X-Men – Az eljövendő múlt napjai (16) európai premierje kedvéért a filmbéli múlt és jövő képviselői érkeztek.

A rajongók persze a két Magneto és a két X professzor bevonulása miatt voltak a legizgatottabbak: Michael Fassbender, James McAvoy, Sir Patrick Stewart és Sir Ian McKellen együtt léptek a kék szőnyegre… és annyi aláírást osztottak ki, hogy a vetítés jó félórás csúszással kezdődhetett.

Michael Fassbender, James McAvoy, Sir Patrick Stewart és Sir Ian McKellen együtt léptek a kék szőnyegre

Michael Fassbender, James McAvoy, Sir Patrick Stewart és Sir Ian McKellen együtt léptek a kék szőnyegre

Amikor Patrick Stewart utódja lettem, eléggé szomorú voltam, mert egy biztosnak tűnt: mivel az ő fiatalabb változatát játszom, semmi esélyem nem lehetett rá, hogy közös jelenetünk legyen– nyilatkozta a legtöbb kérdésre csak viccel felelő, egyenesen a New York-i premierről érkezett McAvoy. – De a forgatókönyvírók megkönyörültek rajtam, és ebben a filmben találkozik a múlt és jövő. Nagyon izgultam a közös jelenetünk miatt.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 5 =