Liza, a rókatündér magyar filmvígjáték (2015)

Szerző | 2015. január 25. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A démon - Liza, az elátkozott rókatündérTomi Tani szellemének segítségével Liza arra a következtetésre jut, hogy ő egy elátkozott rókatündér, akit ha megkíván egy férfi, az halállal lakol. Új magyar film ajánlója a mozimagazinban.

Hirdetés:

Liza, a rókatündér (+16)
színes magyar romantikus vígjáték, 2015, 98 perc

Angol cím: Liza, the Fox-Fairy
Rendező: Ujj Mészáros Károly Forgatókönyvíró: Hegedűs Bálint, Ujj Mészáros Károly Operatőr: Szatmári Péter

Szereplők: Balsai Mónika, David Sakurai, Bede Fazekas Szabolcs, Schmied Zoltán, Molnár Piroska, Cserna Antal,Reviczky Gábor, Kocsis Mariann, Gubík Ági, Kovács Lehel, Szabó Győző, Bán János, Hajdu István, Nádasdi László

Hazai bemutató: 2015. február 19. Forgalmazza az A Company Hungary .

Liza, a rókatündér (2015) magyar filmvígjáték

Liza, a rókatündér – filmajánló

Liza, (Balsai Móni) a csinos, de roppant szerény ápolónő élete egy csapásra megváltozik, amikor születésnapi kimenőt kap. Elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő. Ezért a fiatalon elhunyt japán slágerénekes, Tomy Tani szellemének (David Sakurai) segítségével Liza arra a következtetésre jut, hogy ő egy „elátkozott rókatündér”.

Az egyedi hangulatú alkotásban – mely Ujj Mészáros Károly első nagyjátékfilmje – olyan nagyszerű színészeket látunk mint Bede-Fazekas Szabolcs, Schmied Zoltán, Molnár Piroska, Reviczky Gábor, Gubik Ági, Kovács Lehel, Szabó Győző, Bán János vagy Hajdu Steve. A film a Filmteam produkciójában készült, a producer Major István.

Liza, a rókatündér – trailer

Tomy Tani szelleme: David Sakurai

Tomy Tani szelleme (David Sakurai)

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Liza, a rókatündér magyar filmvígjáték (2015) - vígjáték | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc − tíz =