Liliom ösvény (Lily Lane, magyar film, 2016)

Szerző | 2016. május 12. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Fliegauf Bence filmjében anya és fia lázasan vetik bele magukat a mesékkel és titkokkal teli mindennapokba. Az anya meséről mesére avatja be fiát a múltba. Az emlékek kísértik őket, de nem hátrálnak. Szembenéznek a démonokkal, és meglovagolják őket. Jelentős elismerés: 2016-ban a Liliom ösvény című alkotásának ítélték oda a fődíjat, az Arany Olajfát az európai filmek fesztiválján, az olaszországi Leccében.

Hirdetés:

Liliom ösvény (16)
színes, magyar dráma, 2016

Gyártó: Fraktál Film

Rendezte: Fliegauf Bence
Operatőr: Lovasi Zoltán Producer: Mesterházy Ernő és Mécs Mónika
Szereplők: Stefanovics Angéla, Székely B. Miklós és a nyolcéves Sótonyi Bálint

Magyarországi bemutató: 2016. május 19. Magyarországon forgalmazza: Big Bang Média.

Liliom ösvény plakát

Liliom ösvény – filmajánló

Rebeka egy ideje egyedül él. Azokon a napokon, mikor kisfiával, Danival találkoznak, együtt fedezik fel a titkokkal teli hétköznapokat. Az elvált anya nagy ívű meséje köti össze az együtt töltött időt, melynek állandó szereplői mindkettőjüknek fontossá válnak. Közösen szállnak szembe Rebeka újra testet öltött gyerekkori démonaival, hogy leszámoljanak velük egyszer és mindenkorra.

Fliegauf Bence új filmjének világpremierje februárban volt a Berlinálén, majd a Titanic filmfesztiválon is látható volt.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

  • Jelenetfotó 1
  • Jelenetfotó 2
  • Jelenetfotó 3

Liliom ösvény – filmelőzetes

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Liliom ösvény (Lily Lane, magyar film, 2016) - dráma | Filmrakat.hu