Letolt gatya

By | 2013. február 23. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Colin Firth többször szerepelt már vígjátéki szerepben, de eleddig nem a letolt gatya volt az általa életre keltett figurákra a jellemző. Most is csak addig jutott, hogy a nadrágját veszítette el egy szállodai jelenet során. Azóta mindenki a lábain röhög!

Letolt gatya 1

Colin Firth letolt gatyában a vígjátékban

A március közepén bemutatásra kerülő Dől a moné [+12] című vígjátékban többen is megszabadulnak ruháik egy részétől, vagy akár az összestől is. A női főszerepet játszó Cameron Diaz csak a melltartó-bugyi párosig jut, ám Alan Rickman úgy áll a kamerák elé, ahogy a Jóisten megteremtette. Ehhez képest a letolt gatya szinte semmi!

Letolt gatya, boxer alsó

Firth-t a komoly és a vígjátéki szerepeiről egyaránt ismerhette a közönség, most ismét bebizonyítja, hogy nagyon tud komédiázni, ha kell:

Épp ideje volt, hogy felrázzam magam egy vérbeli komédiával, és a gatyámat is letoljam. – nevetve nyilatkozta a színész egy internetes oldalnak.

A film egyik vicces jelenetében Firth valóban megszabadul a nadrágjától, hogy angol úriemberhez méltóan, elegánsan, ámde boxer alsóban végigvonuljon a Savoy Hotel aulájában.

Letolt gatya 2

Letolt gatya: ezen nevet Cameron Diaz

Cameron Diaz és Firth lábai

A jelenet felvétele után Firth állandó hecceléseknek volt kitéve, még Cameron Diaz sem kímélte:

De ha egyszer olyan vicces! Én ilyen lábakat, még istenemre nem láttam. A jelenetet is alig tudtuk felvenni, mert folyton nevetésben törtünk ki, mindenki Colin lábait bámulta.

Diaz egyből igent mondott a texasi rodeó királynő szerepére, hiszen nagy rajongója a rendező Coen testvéreknek. De volt egy másik ok is: méghozzá az, hogy a Mr. Tökéletessel, Colin Firth-szel játszhat egy filmben.

Dől a monet

Firth a filmben egy konzervatív angol kurátort kelt életre, Mr Danet, aki abszolút ellentéte a texasi, kalandvágyó fruskának, PJ-nek(Cameron Diaz). De hogy vajon sikerül-e a gazdag műgyűjtőt átvernie a párosnak egy hamis Monet festménnyel, és hogy mennyi zűrön kell addig – akár letolt gatyában is – keresztülverekedniük magukat, az március 14-én kiderül a hazai mozikban.

Dől a moné (Gambit) 2

Cameron Diaz és Colin Firth

A Dől a moné [+12] című klasszikusan szórakoztató filmben olyan kiváló színészeket láthatunk együtt bolondozni, mint Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman, vagy Stanley Tucci.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × három =

Címlapról

Rettegett a filmsztár, hogy meg kell híznia a szerep kedvéért

Winston Churchill szerepében Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Nagyon örült Gary Oldman, amikor megkínálták Winston Churchill szerepével A legsötétebb óra című filmben, aztán...
Tovább

Még a telefonkönyvet is eljátszotta volna a rendező kedvéért a filmsztár

Kicsinyítés (2017) amerikai - Matt Damon
Szerencsére erre nem került sor, főképp, hogy Alexander Payne elsősorban a Kicsinyítés (Downsizing )című szatírájához...
Tovább

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy
Hazai filmpremier: 2017. december 14. Yoda utolsó tanítványa Luke Skywalker olyan fékezhetetlen Erővel találkozik, amilyet...
Tovább