Lehet-e egyszerre filmsztár és anya?

By | 2015. február 6. péntek

Mila Kunis: filmsztár és anyaMostanában két dolog miatt is reflektorfénybe került Mila Kunis, szívesen írnak róla a magazinok. Egyrészt a napokban mutatták be legújabb filmjét, másrészt mindig téma, ha egy híres színésznő gyermeket vállal. De lehet-e egyszerre filmsztár és anya? Erre maga az érintett adja meg a választ.

Hirdetés:

Ő az első olyan színésznő, aki egy nagy premier közeledtével gyakran nem a filmről beszél, mégsem haragszik érte senki. Mila Kunis a Wachowski-testvérek új, mega-sci-fije, a Jupiter felemelkedése (+16) bemutatója kapcsán mostanában nagyon sokat találkozik újságírókkal, és ő – bár szívesen mesél a forgatás nehézségeiről – mégis hamar négy hónapos kislányára tereli a szót.

A büszkesége érthető: Wyatt Isabelle Kutcher több mint 4,5 kg-mal született. Akkora baba, hogy anyukája szerint: „sosem volt újszülött”.

– Hiába vettünk előre egy tonna újszülött-pelenkát, nem voltak rá jók. A ruhák sem – mesélte a színésznő, aki szülés után még szebb, mint valaha. – Most négy hónapos, és a kilenc hónaposok méretét viseli.

Mila Kunis azt is elmondta újságíróknak, hogy a babázás teljesen leköti. Egy időre a Jupiter felemelkedése lesz a legutolsó filmje.

– A Jupiter felemelkedése készítésekor 17 órás munkanapjaink voltak – mondta. – Nem lehetek egyszerre filmsztár és anya. Különleges szerencse, de megtehetem, hogy egy ideig kimaradjak a munkából. Az első három együtt töltött hónap alatt például minden éjszakát ébren töltöttem Isabelle-lel. És nagyon élveztem – jó, hogy nem kellett a meló miatt aggódnom közben. Úgyhogy, nagyon remélem, nem akarják rögtön jövőre leforgatni a Jupiter második részét!

Jupiter felemelkedése - a Mátrix alkotóinak filmje

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hét − három =