Léa Seydoux színésznő lesz az új Bond-lány

- Filmrakat.hu | 2014. október 11. szombat

Léa Seydoux francia színésznő lesz az új Bond-lány a brit titkosügynökről szóló legújabb filmben, amelynek forgatása november végén kezdődik. A 007-es ügynököt ezúttal is Daniel Craig alakítja.

Hirdetés:
Emma szerepében Léa Seydoux

Adéle élete 1-2. Emma szerepében Léa Seydoux

A Skyfall című előző epizódban szereplő Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Naomie Harris szintén visszatér, a rendező – csakúgy, mint a Skyfall esetében – Sam Mendes lesz.

A femme fatale szerepét a történet eredeti vázlatához igazodva skandináv színésznőnek szánták a producerek – Barbara Broccoli és Michael G. Wilson -, de végül mégis egy franciára esett a választásuk, mert olyan színészre volt szükségük, aki hitelesen tudja kiejteni azt, hogy “Oh la la”. A Daily Mail című brit tömeglap úgy értesült, hogy a film egy részét Rómában forgatják majd, már folyik a helyszín- és a szereplőválogatás. Utóbbi során a film gonoszait keresik.

Léa Seydoux többek közt az Adéle élete 1-2. fejezet című alkotásból ismert, de szerepelt Quentin Tarantino Becstelen brigantyk című filmjében is. Dolgozott Woody Allennel az amerikai rendező Éjfélkor Párizsban című művében, Ridley Scott-tal a Robin Hoodban és Wes Andersonnal A Grand Budapest Hotelben.

{adinserter 4}

Forrás: dailymail.co.uk | MTI 2014.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Léa Seydoux színésznő lesz az új Bond-lány - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × három =