A labirintus foglyai

> Filmrakat.hu | 2014. július 22. kedd

Wes Ball Az Útvesztő rendezője egyszerű módszerrel derítette ki, hogy színészei mire lesznek képesek a labirintus foglyaként:  elbeszélgetett velük. Az elmúlt évek egyik legnagyobb könyvsorozat-sikeréből készült mozifilm szeptember 18-án kerül a hazai mozikba.

Hirdetés:
Az Útvesztő - jelenetfotó

Az Útvesztő – jelenetfotó Hazai bemutató: 2014. szeptember 18.

A James Dashner jegyzett labirintus sztori a rajongók legnagyobb örömére filmre került! A látványos akciójelenetekben és titokzatos fordulatokban bővelkedő film valahol a Lost – Eltűntek, az Indiana Jones-filmek és A legyek ura kereszteződése lesz. Világvége utáni világában egy csapat saját életére egyáltalán nem emlékező fiatal próbálja túlélni a riasztó hétköznapokat, és próbál keresztüljutni egy mindig változó labirintuson – mert úgy tűnik, ez szabadulásuk egyetlen kulcsa.

{adinserter 11}

A népszerű műfajt pályájuk elején álló, de már népszerű színészek keltik életre, a csapatot a Teen Wolf sorozat főszereplője, a jóképű Dylan O’Brian vezeti.

Wes Ball rendezőt nem csak az érdekli, hogy a vásznon mi történik a szereplőivel. Arra is kíváncsi, mi volt a sorsuk a történet kezdete előtt:

„Sokat beszélgettünk a színészekkel arról, mi mindent csináltak korábban. Nem konkrétan csak az ő karakterük, hanem mindannyian. Hogyan tudtak életben maradni eddig és egyáltalán hogy érkeztek ide, milyen volt először kilépni a liftből.”

A beszélgetések során olyan ötletek is eszükbe jutottak, amelyeket a sikerkönyvből forgatott labirintusos filmbe is be tudtak építeni.

„Könnyen lehet, hogy senki más nem fogja észrevenni ezeket az apró, elrejtett részleteket, és a mi titkaink maradnak – folytatja a rendező. – De persze nagyon örülnék, ha lennének, akik észrevennék őket.”

Hogy a fiatalok képesek lesznek-e kitörni a labirintus fogságából? Majd a moziban kiderül…

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A labirintus foglyai - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

nyolc + tizennégy =