Kötéltánc (2015) amerikai film

Szerző | 2015. május 27. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Kötéltánc (2015) amerikai filmA Kötéltánc (The Walk) annak a Robert Zemeckisnek a filmje, akinek a Forrest Gumpot is köszönhetjük. Philippe Petit francia kötéltáncos igaz története: azt vette a fejébe, hogy egy szál kötélen átkel a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyai között. És így is tett. A film alkotói, sztárjai, jelenetképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

Kötéltánc (16)
amerikai film, 2015

Gyártó: TriStar Productions, Sony Pictures Entertainment

Főszereplők: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Ben Schwartz. Fényképezte: Don Burgess. Zene: Alan Silvestri. Látvány: Félix Larivière-Charron. Írta: Philippe Petit, Robert Zemeckis, Christopher Browne. Rendezte: Robert Zemeckis

Mozibemutató: 2015. október 8. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Gyakorlás, kitartás, önbizalom

Kötéltánc – filmajánló

Philip Petit (Joseph Gordon-Levitt) nem fél semmitől. az artista-kötéltáncos egy fogorvosi váróban ülve, egy magazin címlapján látja meg először a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyait, és akkor rögtön elhatározza: végigsétál egy a két felhőkarcoló között kifeszített kötélen. Alaposan felkészül. A hetvenes évek elején a párizsi Notre Dame két tornya között, majd Syneyben, a hatalmas kikötői híd két tartópillére között mutatta be lélegzetelállító mutatványát.

1974-ben úgy érezi, eljött az idő. Sor kerülhet a legcsodálatosabb, legveszélyesebb mutatványra…

Philippe Petit igaz története - Kötéltánc

A Forrest Gump Oscar-díjas rendezője ismét a múlt életre keltésével teremti meg filmje hangulatát: egy különleges ember különleges történetét beszéli el.

Kötéltánc – trailer eredeti nyelven

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Kötéltánc (2015) amerikai film - kalandfilmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × egy =