Korosodó szívtipró hódít a Marigold Hotelben

> Filmrakat.hu | 2015. március 25. szerda

Sonny Kapoor (Dev Patel) anyukáját is odadobta az új lakó (Richard Gere) elé...Richard Gere hihetetlen karriert futott be és mivel még csak 65 éves, feltehetőleg több kitűnő szerep áll még előtte. Ki ne emlékezne a Micsoda nő! üzletemberére, aki belebolondul a Julia Rorberts formálta örömlányba? Vagy arra a megható alakításra, amit a Hacsi, a leghűségesebb barát című kutyás filmben nyújtott? Richard Gere sokszínűségét bizonyítja, hogy most bolondozni fog a filmvásznon: beköltözött a második Marigold Hotelbe! Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

A szívdöglesztő sztár karrierje első felében hiúságáról és háklisságáról volt híres – azóta viszont mintha kicserélték volna. Barátságos, megértő és az önszeretet sem jellemző rá: partnerei szerint – a legutóbb Judi Dench, Maggie Smith és Bill Nighy a Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel-ben (12) – nagyszerű vele dolgozni.

Az öregedés csöppet sem zavar – nyilatkozta Gere A második Marigold Hotel premierjén. – Kicsit sem érdekel, hogy ősz vagyok. Egyébként: ha befestem a hajam, max. öt évet fiatalodom. Annyiért nem érdemes bajlódni.

A színész a plasztikai sebészetben sem hisz, szerinte felesleges és haszontalan szokás; legfeljebb a súlya miatt aggódik.

Hollywoodban néha körülnézek, és azt gondolom: van-e itt valaki, aki nem fél a ráncoktól? Van-e olyan egyáltalán, aki elégedett azzal, ahogy természetesen kinéz? De mind tévednek. Anglia ebből a szempontból is jobb hely. Azért örülök, hogy angol filmben játszhatok. A Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel-ben az öreg és a fiatal szereplők egyformán jó fejek: pont, mint az életben!

 

Sonny Kapoor (Dev Patel) házassága és a sármos új lakó (Richard Gere) körül bonyolódik a történet

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Korosodó szívtipró hódít a Marigold Hotelben - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenegy − kilenc =