Körberajzolva (2014) francia vígjáték

By | 2014. november 5. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Körberajzolva (2014) francia vígjáték. Korábbi sikereit régen elfeledték már, mikor Jean (François Damiens) úgy dönt felhagy a színészi pályával és a rendőrség kötelékébe áll: a rendőrségi helyszíneléseknél eljátssza a hullát!

Körberajzolva (2014) francia vígjáték

Körberajzolva (+16)
színes, francia vígjáték – 2014

Eredeti cím: Je fais le mort
Nemzetközi cím: Playing Dead
Rendezte: Jean-Paul Salomé Forgatókönyv: Jean-Paul Salomé, Cécile Telerman, Jérôme Tonnerre Fényképezte: Pascal Ridao Producer: Michel Saint-Jean, Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne Zene: Bruno Coulais

Főszereplők: François Damiens, Géraldine Nakache, Lucien Jean-Baptiste

Országos bemutató: 2014. december 4. Magyarországon forgalmazza a Mozinet

Rendezte: Jean-Paul Salomé - Körberajzolva

Körberajzolva – Filmajánló

A mulatságos vígjáték hőse, a negyvenéves Jean (François Damiens) jobb napokat látott színész, aki eljutott élete mélypontjára. Végső elkeseredésében élete legbizarrabb munkáját vállalja el: rendőrségi helyszínelésekre ugrik be, a holttest megformálójaként segítve a nyomozók munkáját. A maximalista, éppen ezért nehéz természetű férfi hamar túllép a hatáskörén. A rendőrség hagyja, hogy segítsen nekik egy furcsa gyilkosságsorozat utáni nyomozásban a Megève síparadicsomában, ezzel azonban Jean nem csak egy bájos lány (Géraldine Nakache) és a helybéliek, de a gyilkos figyelmét is magára vonja.

Jean és egy bájos lány (Géraldine Nakache)

Az itthon is jól ismert François Damiens (Natalie második élete, Tango Libre – Szabad a tánc) ismét egyszerre szerethető és kacagtató figura bőrébe bújt a Körberajzolvában. A fergeteges vígjáték különlegessége, hogy producerei a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál állandó favoritjai, a Dardenne-testvérek (Két nap, egy éjszaka, Srác a biciklivel, A gyermek) voltak, a rendezői feladatokat pedig az általában nagyszabású francia filmeket jegyző Jean-Paul Salomé (Belphégor – A Louvre fantomja, Arsene Lupin, Kémnők) látta el.

Körberajzolva feliratos trailer

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább