A kis Nicolas nyaral

Szerző | 2014. október 3. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A kis Nicolas nyaral (Les vacances du Petit Nicolas) francia filmvígjáték. A kis Nicolas szüleivel és nagyijával egy felejthetetlen nyaraláson vesznek részt, ahol már a jövendőbelijét is kiszemelik a kisfiúnak. Nicolas azonban nem hagyja magát! Filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

A kis Nicolas nyaral - plakát

A kis Nicolas nyaral (+6)
Színes, francia családi vígjáték – 2014

Rendezte: Laurent Tirard
Szereplők: Valérie Lemercier, Kad Merad, Dominique Lavanant, François-Xavier Demaison, Bouli Lanners, Mathéo Boisselier

Hazai bemutató dátuma: 2014.október 23. Forgalmazza: ADS Service Kft.

Felhőtlen nyaralás a tengerparton

A kis Nicolas nyaral – Filmajánló

Itt az iskolaév vége és végre itt a elérkezett a hőn áhított nyári vakáció ideje. Kis Nicolas szüleivel és nagyijával a tenger felé veszik az irányt, és egy kis tengerparti szállodába költöznek a nyár idejére.

Házasság?!?

Nicolas nem vesztegeti idejét, sec-perc alatt új barátokra tesz szert. Ott van Ben, aki valójában nem is nyaral, mert a tengerparton lakik; Fructueux, aki bármit magába töm, ráadásul megállás nélkül… még halat is… akár nyersen is. Aztán ott van Djodjo, aki furán beszél, talán mert angol; Crépin, bőgőmasina, és Côme, akinek mindig igaza van és ezért igazán bosszantó alak tud lenni. Természetesen akad egy lány is, Isabelle, aki képes olyan bociszemekkel követni Nicolast, hogy a felnőttek már egy jövőbeni esküvő képét vizionálják szemük előtt. A kis Nicolas egy picit meg is ijed a kötelezettségek gondolatától, szerencséjére ott vannak neki újdonsült barátai, hogy kihúzzák a pácból, s persze még nagyobb galibába keverjék.

Szinkronos filmelőzetes

{adinserter 4}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A kis Nicolas nyaral - vígjáték | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

20 + 13 =