Kínosfalva és Tűrhető megye

Szerző | 2015. március 11. szerda
Cups: Anna Kendrick, a Tökéletes hang premierjén

Hirdetés:

Anna Kendrick, a Tökéletes hang premierjén

Mindkét sztár mást látott abban a bizonyos csókban. Ryan Reynolds csodálatos élményként, Anna Kendrick egy kicsit másként kommentelte a twitteren. Az a bizonyos csók kettejük új horror-vígjátékában, A hangok című filmben csattant el. Filmsztárok a Filmrakatban.

{adinserter 4}

A két színész nagyon egymásra hangolódott a forgatások alatt. Ryan Reynolds és a Tökéletes hang filmek sztárja, Anna Kendrick teljesen odáig vannak egymásért, de leginkább csak a filmvásznon, bár a dögös színész bőven adott okot arra, hogy a rajongók többet lássanak a munkahelyi kapcsolat mögött. Reynolds Twitter-oldalán válaszolt egyik követőjének kérdésére, milyen is volt megcsókolni Annát.

Olyan, mintha az arcodat üdvözölnék a Királyságvárosban – osztotta meg követőivel azt a csodálatos élményt, amikor először csókolta meg kolléganőjét az egyébként házas filmsztár.

Kendrick, miután észrevette a posztot, belement a játékba, és így reagált Ryan megjegyzésére:

Ez az, amit a Kendrick-vonat garantálni tud. További megállói: Kínosfalva és Tűrhető megye.

Ryan Reynolds mint kökemény szellemzsaru

Ryan Reynolds mint kökemény szellemzsaru

A két tehetség, úgy látszik, tényleg nagyon egymásra van hangolódva; de azért aggodalomra semmi ok, Ryan és felesége, Blake Lively házassága rendíthetetlen. A két színész közös filmje A hangok hamarosan fut a mozikban: sztorija szerint az egyszerű gyári munkást alakító Reynolds elkezd randizgatni kolléganőjével, Annával, akivel ugyanabban a gyárban dolgozik. Sajnos a srácról közben kiderül, hogy sorozatgyilkos, és a háziállatai veszik rá a brutális kivégzésekre (!), minderről a főhősnő mit sem sejt. A tragikomédia tartogat még meglepetéseket, nem csak a két híresség csókjai miatt lesz érdemes beülni rá a moziba.

A hangok című horror-vígjáték várhatóan 2015 áprilisában kerül a hazai mozikba. A főbb szerepeket Ryan Reynolds és Anna Kendrick mellett Gemma Arterton és Jacki Weaver alakítja.

Forrás: hirado.hu

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Kínosfalva és Tűrhető megye - Sztárhírek | Filmrakat.hu