Kik lesznek a Megjött apuci 3 sztárjai?

By | 2017. november 17. péntek
Olvasói értékelés: (1 szavazat, átlag: 5,00

Megjött apuci 2 jelenetfotóA Megjött apuci 3-ban egy újabb nagyágyú kaphat szerepet, ha igaznak bizonyul amit elkottyantott Mark Wahlberg. Hogy a második részből a nagyapák ott lesznek-e, az a jövő zenéje…

Sikerrel fut az amerikai mozikban a Megjött apuci 2 (Daddy’s Home 2 – hazai bemutató: 2017. december 7.) című vígjáték, amelyben az első részben megismert két vetélkedő apucihoz – Mark Wahlberg, Will Ferrell – csatlakoznak a nagypapák is, akiket Mel Gibson és John Lithgow alakítanak.

A filmben Liam Neeson is megszólal egy fiktív akciófilm narrátoraként. Ezzel kapcsolatban tett érdekes kijelentést Mark Wahlberg, aki a film egyik producere is. Az év legjobban fizetett színésze azt találta mondani egy interjúban, hogy szívesen látná Neesont a Megjött apuci 3-ban. A kijelentést nyilván poénnak szánta, de sok poénból lett már Hollywoodban folytatás, ezért felkészülhetünk arra, hogy a diszfunkcionális család két év múlva visszatér, Neesonnal kiegészítve.

Sokan felkapták a fejüket arra, hogy Mel Gibson fősodorbeli családi vígjátékban szerepel. A kétszeres Oscar-díjas színész-rendező hosszú évekig számkivetett volt Hollywoodban, miután többször is rasszista kijelentéseket tett. Rehabilitációja már megkezdődött azzal, hogy Oscarra jelölték A fegyvertelen katona rendezéséért, az igazi visszatérést azonban a Megjött apuci 2 jelenti. Úgy látszik, a rosszfiú bocsánatot nyert.
Forrás: UIP Hírek

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Megelevenedik a Kádár-korszak a Drakulics elvtárs című filmben

Drakulics elvtárs werkfotó
A napokban kezdték el forgatni a Drakulics elvtárs című filmet, mely visszaugrik az időben egészen...
Tovább

Filmelőzetes: Az igazi csoda

Az igazi csoda filmelőzetes, trailer
A kisfiú más mint a többiek. Az ő arcát több műtéttel sikerült megmenteni, de így...
Tovább

The Commuter – Nincs kiszállás (2017) amerikai krimi, thriller

The Commuter - Nincs kiszállás (2017) amerikai krimi thriller
Hazai filmpremier: 2018. január 11. Liam Neeson az a sztár, aki alkalmas lehet így 65...
Tovább